Gündem AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem Yüce kimdir?

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem Yüce kimdir?

Paylaş
AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem Yüce kimdir?

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde belediye başkanı adayları merak ediliyor. AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem Yüce de merak edilen isimler arasında. Peki, Ekrem Yüce kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte Ekrem Yüce ile ilgili merak edilenler…

Yerel seçimlerde belediye başkan adayları hakkındaki bilgiler seçmenler tarafından merak ediliyor. AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem Yüce de bu isimlerden birisi... İşte Ekrem Yüce’nin biyografisi...

Haberin Devamı

EKREM YÜCE KİMDİR?

Sakarya Vilayeti, Geyve İlçesi’nin Çengel Köyü’nde 1954 yılında dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Pamukova’da bitirdi. Lise öğrenimlerini ise Kırklareli Atatürk Lisesi ile Adapazarı İmam-Hatip Okulunu bitirdi. Yükseköğrenimini Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Kültür Teknik ve Makine Bölümünde Yüksek Mühendis olarak tamamladı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kırklareli, Erzurum ve Adana gibi illerimizde Diyanet Teşkilatı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü ve Türkiye Zirai Donatım Kurumu Genel Müdürlüğü gibi kurum ve kuruluşlarda devlet memurluğu (1975 – 1978) yaptı. Adapazarı Merkez Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi.

Çaykur Araştırma Enstitüsü Teknoloji Kısım Müdürlüğünde Mühendis ve Çiftlik Çay Fabrikasında Kısım Müdürlüğü (1997 – 1998) görevinde bulundu.

Haberin Devamı

Karadeniz Teknik Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Çay Eksperliği Bölümünde Okutman olarak çalıştı.