Serik AK Parti Serik'te istişare toplantısı

AK Parti Serik'te istişare toplantısı

Paylaş
AK Parti Serik'te istişare toplantısı

AK Parti Serik'te istişare toplantısı

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- AK PARTİ Serik İlçe Başkanlığı'nda milletvekillerinin de katılımıyla ziyaret ve istişare toplantısı yapıldı.

AK Parti ilçe binasında gerçekleştirilen ziyaret ve istişare toplantısına AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Aydın ve Kemal Çelik, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Serik İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım, Serik Kadın Kolları Başkanı Esmahan Can ile partililer katıldı.

AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Serik'te yeni ve dinamik bir yönetim oluştuğunu gördüğünü söyledi. Bu yönetimle de AK Parti'yi 2023 hedeflerine emin adımlarla taşıyacaklarından kuşkusu olmadığını aktaran Taş, Serik'in Antalya'da siyasetin başkentlerinden biri olduğunu vurguladı. Antalya'da siyasette 3- 4 önemli ilçe olduğunu ve bunlardan birinin de Serik olduğunu aktaran İbrahim Ethem Taş, "Serik çok şanslı bir ilçe. Son günlerde de bir gelişme oldu. Turizm Bakanımız da Serik Belek'ten ilçe delegesi oldu. Şu anda Turizm Bakanımız da tescilli olarak partimizin Belek, Serik'ten delegesidir. Serik bu konuda daha da güçlenmiş oldu. Yönetimin de tazelenmesiyle genç ve vizyonel bir yönetimle 2023 hedeflerine gideceğiz" dedi.

Serik İlçe Başkanlığı görevine Hasan Yıldırım'ın getirildiğini aktaran İbrahim Ethem Taş, bu dönemde ilçe başkanlığına Serik'ten 7 aday çıktığını ve tüm adaylarla aynı yolda yürümeye devam ettiklerini ve partilerinin bir değeri olarak istişare etmeye devam edeceklerine dikkati çekti. 28 Aralık Cumartesi günü Antalya Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı yapacaklarını söyleyen Taş, bu programı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya milletvekilleri ve 2 bin 500 kişilik partili katılımıyla gerçekleştireceklerini duyurdu.

AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım da geçen çarşamba günü Ankara'da milletvekilleriyle birlikte Kültür ve Turizm Bakanı ile memleket meselelerini görüştüklerini söyleyerek, milletvekillerine teşekkür etti. Genel Merkezin yüzde 30 kadın, yüzde 30 genç, yüzde 30 üniversite mezunu kriterlerine uyarak ve seviyeyi yukarılara çekerek yeni yönetimi oluşturup, göreve başladıklarını belirten Yıldırım, 2023 yılı hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceklerini aktardı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı