Gündem AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mestan Özcan kimdir?

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mestan Özcan kimdir?

Paylaş
AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mestan Özcan kimdir?

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde belediye başkanı adayları merak ediliyor. AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mestan Özcan da merak edilen isimler arasında. Peki, Mestan Özcan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte Mestan Özcan ile ilgili merak edilenler…

Yerel seçimlerde belediye başkan adayları hakkındaki bilgiler seçmenler tarafından merak ediliyor. AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mestan Özcan da bu isimlerden birisi... İşte Mestan Özcan’ın biyografisi...

Haberin Devamı

MESTAN ÖZCAN KİMDİR?

1972 Tekirdağ doğumlu olan Mestan Özcan, Trakya Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Ziraat Mühendisliği Bölümü mezunudur.

Mardin – Savur Jandarma Komando Bölük Komutanlığı 3. Tim Komutanı olarak askerlik görevini ifa eden Özcan, iş hayatına 2000 yılında adım attı. 2000 yılından bu yana, 65 yıllık geçmişi ile tanınan tarım, gıda ve hayvancılık sektörlerinde faaliyet gösteren aile şirketinin 2. kuşak yöneticisi olarak ticari faaliyetlerini sürdürmektedir.

Siyasete 2009 yılında AK Parti’ye üye olarak adım attı. 2011 yılında Tekirdağ AK Parti 4. sıra Milletvekili Adayı, 2014 Yerel Seçimlerinde Malkara İlçe Seçim Koordinatörü, 2014-2018 yılları arasında sırasıyla AK Parti Tekirdağ Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı ve Teşkilat Başkanı ve 2018 yılında ise Tekirdağ AK Parti 4. sıra Milletvekili Adayı olarak siyasi faaliyetlerine 9 yıl boyunca devam etti.

Haberin Devamı

Mestan Özcan, evli ve 2 kız evlat babasıdır.