Siyaset 'AK Parti'de çatlama olmaz, birilerini çatlatır'
Paylaş
'AK Parti'de çatlama olmaz, birilerini çatlatır'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, ''AK Parti kardeşler topluluğudur, AK Parti'de çatlama olmaz. AK Parti birilerini çatlatır kardeşlerim'' dedi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Siverek’te AK Parti Siverek ilçe başkanlığı kongresine katıldı.

Haberin Devamı

Genel seçimlerin ardından geçen süreçte neler yaptıklarını salı günü düzenleyecekleri basın toplantısıyla kamuoyuna sunacaklarını belirten Çelik, ''3 ayda bir, yine gelip basın toplantısı yapacağız. Siverek'te ne gelişme oldu, Şanlıurfa'da ne gelişme oldu, bunları bir bir yolda verdiğimiz sözleri projeleri tamamlayıncaya kadar sürdüreceğiz. Laf dönemi bitti, iş dönemindeyiz. Siz görevinizi yaptınız, görev yapma sırası bizde kardeşlerim'' dedi.

Konuşmasında dış politikaya da değinen Faruk Çelik, Avrupa Birliği ülkelerinde ekonomik kriz yaşandığını hatırlatarak, şunları kaydetti:

''Dünyada krizler var, şükretmemiz lazım Türkiye büyüyor, işsizlik düşüyor güzel gelişmeler var. Ama Avrupa'da o zengin devletler iflas ediyor, emekli maaşlarını kesiyorlar. Sağlıkta ilacın parasını 2 sene sonra 3 sene sonra ödemeye başlayan devletler var. Yani sen ilaç kullanıyorsun ya, şimdi eczaneden alıp, o ilacın parasını devlet ancak 3 sene sonra ödeyebiliyor.

Haberin Devamı

O derece bütçeleri iflas noktasına gelmiş devletler var AB içerisinde. Ama çok şükür Türkiye'de böyle bir tablo yok, bolluk var, bereket var Allah'a şükürler olsun diyorum. Niye olmasın ki milleti gibi yaşayan, milleti gibi inanan, milleti gibi değer yargıları taşıyan bir Başbakanımız, bakanlarımız, milletvekillerimiz var.

Milletle kol kola girmişiz yürüyoruz. Niye tökezleyeceğiz Allah aşkına tökezleyecek bir şey yok ki. Fakat bunu çok görenler var, bunu hazmedemeyenler var. 15 gün sayın Başbakanımız bir ameliyat geçirdi biliyorsunuz. Allah şifalar versin, milyonlar dua ediyor. Yalnız Türkiye'de 74 milyon değil dünya insanlığı aranan ve bulanamayan, Türkiye'nin bulduğu bu lider için dua ediyor.

Çok şükür dün Bakanlar Kurulu vardı sayın Başbakanımız aslanlar gibi geldi, Bakanlar Kurulu'na katıldı. Çok şükür tekrar hızlı bir şekilde çalışmalarına başladı. Bu 15 günlük süre içerisinde neler neler uydurmaya başladılar. İşte AK Parti'de çatlaklar varmış, AK Parti'de bilmem şöyle olacakmış, böyle oluyormuş, böyle gidiyormuş... AK Parti kardeşler topluluğudur, AK Parti'de çatlama olmaz. AK Parti birilerini çatlatır kardeşlerim.''

Haberin Devamı

(A.A)