Gündem AK Parti'den İstanbul için dikkat çeken aday tercihleri

AK Parti'den İstanbul için dikkat çeken aday tercihleri

Paylaş
AK Parti'den İstanbul için dikkat çeken aday tercihleri

AK Parti, 2019 yerel seçimleri için bazı belediye başkan adaylarını açıkladı. Adaylar arasında İstanbul'un önemli 4 bölgesinde aday gösterilen isimler ise dikkat çekti... İşte detaylar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün yapılan AK Parti Meclis Grup Toplantısı'nda 20 belediye başkan adayını açıkladı. AK Parti'nin İstanbul ilçe belediye başkanı adaylarının büyük bir kısmı belli oldu.

Haberin Devamı

Beylikdüzü, Sarıyer, Beykoz ve Bakırköy'de ise aday gösterilen isimler dikkat çekti.

2014 Yerel Seçimleri'nde CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'nun kazandığı Beylikdüzü'nde mevcut İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal aday gösterildi.

Sarıyer'de ise CHP'nin adayı Şükrü Genç görevini sürdürürken AK Parti, Beyoğlu Belediye Başkanlığı görevini devam ettiren Ahmet Misbah Demircan'ı aday gösterdi.

İstanbul'da adayları merak edilen ilçelerinden biri de Beykoz'du. 2014'te göreve gelen AK Partili Yücel Çelikbilek'in yerine şu anda Zeytinburnu Belediye Başkanlığı görevini yürüten Murat Aydın'ı aday gösteren AK Parti, Beykoz'da da yine güçlü olmak hedefinde...

Görevini 2014'ten bu yana devam ettiren CHP'li Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun kazandığı Bakırköy'de ise AK Parti, Eski Çevre Bakanı Ali Özdemir'i aday gösterdi.

Haberin Devamı