Kemer AK Parti'den vatandaşa Ramazan ziyareti

AK Parti'den vatandaşa Ramazan ziyareti

Paylaş
AK Parti'den vatandaşa Ramazan ziyareti

AK Parti'den vatandaşa Ramazan ziyareti

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- AK PARTİ Korkuteli İlçe Teşkilatı Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşları mahallelerde ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ve yönetimi, Ramazan ziyaretleri kapsamında Yazır Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Ramazan ayını kutlayan Başkan Sancaktar ve beraberindekiler vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Kemal Sancaktar, gönüllere taht kurmak için yola çıktıklarını belirterek, "Ramazan ayı sevgi, saygı, muhabbet ayıdır. Bizim için bir tek sevda kalacak, sadece vatana duyduğumuz aşk, milletimize duyduğumuz muhabbet. Sadece o solmayacak, kalbimizdeki yerini kaybetmeyecek. Rahmet, bereket, mağfiret iklimi, 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'e kavuşmanın heyecanı ve mutluluğunu içindeyiz. 11 ayın sultanı Ramazan, bir başka güzel oluyor. Böylesine önemli bir ayda kırsal mahallelerimize gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle vatandaşlarımızla hasbihal edip gönül bağlarımızı güçlendiriyor olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Tüm vatandaşlarımızın Ramazan-ı Şerif'ini en içten dileklerimle tebrik ediyor, bu mübarek ayın İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, sağlık, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Vatandaşlar ziyaretlerinden dolayı AK Parti İlçe Teşkilatı'na teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı