Edirne AK Parti'li Erkan Kandemir, Edirne’de incelemelerde bulundu

AK Parti'li Erkan Kandemir, Edirne’de incelemelerde bulundu

Paylaş
AK Parti'li Erkan Kandemir, Edirne’de incelemelerde bulundu

AK Parti'li Erkan Kandemir, Edirne’de incelemelerde bulundu

Olgay GÜLER/EDİRNE, (DHA)- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Edirne’de gerçekleştirilen istişare kurulu toplantısına katıldı. Pazarkule Sınır Kapısı’nda bekleyen göçmenlerle ilgili bilgi alan Kandemir, teşkilat işleyişi hakkında da bilgi aldı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir Edirne’ye gelerek teşkilat işleyişi ve sınırdaki göçmenler hakkında bilgi aldı. İl Yönetim Kurulu ile istişare kurulu toplantısına da katılan Kandemir’e İl Başkan Belgin İba, ilçe belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti.
İl Başkanı Belgin İba’dan 7’nci Olağan Kongre süreci hakkında bilgi alan ve değerlendirmelerde bulunan Kandemir, ayrıca Pazarkule Sınır Kapısı’nda Yunanistan’ın insanlık dışı muamelesine maruz kalan düzensiz göçmenler hakkında da bilgi aldı. Kandemir daha sonra sınırda bulunan tampon bölgeye giderek incelemelerde bulundu.
Kongre öncesi düzenlenen 7’nci Olağan Kongre değerlendirme toplantısına, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Edirne Koordinatörü ve AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, Antalya Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Köse, İl Başkanı Belgin İba ve teşkilat üyeleri katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı