Siyaset AK Partili Günay'dan o bakanlara bomba gibi sözler
Paylaş
AK Partili Günay'dan o bakanlara bomba gibi sözler

Eski bakan ve AK Parti Milletvekili Ertuğrul Günay, son günlerde yaşanan olayları Twitter'dan 8 madde ile özetledi ve bomba gibi ifadeler kullandı

İşte o sert tweetler:

1/ AKParti'ye oy vermiş milyonlar 'adalet'le kalkınan bir Türkiye umut ettiler.Bu temiz umudu istismar eden varsa cezasını çekmesi şarttır

2/ Bir hukuk devletinde herkes yaptığının sonucuna katlanmalıdır.Üç-beş kişi için koca bir parti zan altında kalırsa haksızlıktır,yazıktır.

3/ Yaşananlar, vahim ve acıdır.Olaylara,kararlı tavır almak gerekiyor.Öncelikli tavır emniyet ve adalet mensuplarını değiştirmek değildir.

4/ Önce,adı iddialara karışanlar soruşturmanın sağlığı için istifa etmeliydi. Bunu yapmadan, yolsuzluğa ortaya çıkaranları suçlamak yanlıştır.

5/ Hakkında takip yapılan kişinin,operasyon sürerken emniyette tayin yapması,soruşturmaya müdahaledir;

6/ Adli takibin yürütmeye bilgi vermemesi yasa ve usul gereğidir. Bundan şikayetçi olanlar, hukukçu değil mahalle bekçisi bile olamaz!

7/ Bize düşen,adaletin tecellisini sabırla beklemektir.Ancak,emniyete/yargıya müdahale adalete güveni gölgelerse sonucu daha vahim olur.

8/Siyasi taraflılıkla-bilip bilmeden yolsuzluğu koruyor görünmenin siyasi bedeli ağır olacağı gibi,halka ve Hakk'a karşı da vebali ağırdır

Haberin Devamı