Serik AK Parti'li Öz'den Aputkan'a ziyaret

AK Parti'li Öz'den Aputkan'a ziyaret

Paylaş
AK Parti'li Öz'den Aputkan'a ziyaret

AK Parti'li Öz'den Aputkan'a ziyaret

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- AK PARTİ Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'ı ziyaret etti.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı 25 ve 26. dönem Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Enver Aputkan, AK Parti ilçe teşkilatı ve belediye meclis üyeleriyle bir araya gelen Abdurrahman Öz, seçim sürecinde gösterdikleri gayretli çalışmalar için herkese teşekkür etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'nin talimatlarıyla Türkiye'deki tüm AK Parti'li belediyelere destek ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını aktaran Abdurrahman Öz, MHP'li belediyelere de nezaket ziyaretlerinde bulunduklarını kaydetti. Öz, genel merkez yerel yönetimler olarak her başkan yardımcısının kendi bölgesinde çalışmalar yapacağını da dile getirdi. Belediye Başkanı Aputkan'dan çalışmaları hakkında bilgi alan ve istişare eden Abdurrahman Öz, kendisiyle tecrübelerini paylaşarak, yapacağı tüm güzel hizmetlerde, genel merkezin sonuna kadar yanında olacağını belirtti.

Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan da göreve başladığı süre içerisinde yapılan hizmet ve yatırımlar hakkında Abdurrahman Öz'e bilgi vererek, ziyaretin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi ve teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı