Spor AK Partili Tayyar çocuğu tribünden kovdu

AK Partili Tayyar çocuğu tribünden kovdu

Paylaş
AK Partili Tayyar çocuğu tribünden kovdu

Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın, Fenerbahçe'nin attığı gol sonrası 13 yaşındaki bir çocuğun sevincine sinirlenmesi nedeniyle olaylar çıktı, tribün karıştı

Fenerbahçe’nin deplasmanda Gaziantepspor'u 3-0 yendiği maçta, sarı lacivertlilerin Emenike ile bulduğu 2. golün ardından Protokol Tribünü karıştı.

Gaziantep AK Parti milletvekili Şamil Tayyar, protokol tribününde bulunan 13 yaşındaki Fenerbahçe formalı bir çocuğun sevinci nedeniyle sinirlendi.

Hürriyet'ten Ahmet Ercanlar'ın haberine göre, çocuğa "Sevineceksen in aşağıda sevin" diyerek çıkışan ve görevlilerden çocuğun dışarı atılmasını isteyen Tayyar’a Fenerbahçeli yönetim kurulu üyeleri tepki gösterdi. Fenerbahçeli yöneticiler çocuğun dışarı çıkartılmamasını istediler.

Haberin Devamı

Tayyar’ın üzerine yürüyen sarı lacivertli yöneticilere Tayyar da aynı şekilde karşılık verdi. Karşılıklı söz dalaşından sonra araya girenler durumu şakinleştirdiler. Bu sırada Basın Tribünü'nde de birkaç kişi olay sonrası Fenerbahçeli yöneticilere sözlü sataşmalarda bulundu.

Protokol Tribünü'nde sarı lacivertli yöneticiler Ömer Temelli, Yalçın Haker, Turan Şahin, Metin Doğan, Selim Sapan ve Tolga Deniz Aytöre bulunuyordu.

Öte yandan Tayyar'ın, Protokol Tribünü'nde tepki gösterdiği çocuğun Gaziantep Vali Yardımcısı Mustafa Canarslan'ın oğlu Mehmet Canarslan olduğu öğrenildi.