Ovacık AK Parti'li Tek'ten Ovacık'a ziyaret

AK Parti'li Tek'ten Ovacık'a ziyaret

Paylaş
AK Parti'li Tek'ten Ovacık'a ziyaret

AK Parti'li Tek'ten Ovacık'a ziyaret

OVACIK (Tunceli),(DHA)- AK Parti Tunceli İl Başkanı Fatih Tek, beraberindeki parti yöneticileriyle birlikte Ovacık ilçesini ziyaret etti.
AK Parti Tunceli İl Başkanı Fatih Tek, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Ovacık ilçesine geldi. Parti yöneticilerin de katıldığı programda, vatandaşlarla bir araya gelen Tek, sorun ve talepleri dinledi. Tunceli'nin huzur şehri olduğunu ziyarette anlatan Başkan Tek, kentte terörün bitirildiğini ve vatandaşın terör belasından kurtulduğunu belirterek, şunları söyledi:
"Bizler Tunceli’de çok zor koşullarda siyaset mekanizmasını işlevsel kılmaya çalıştık. Dün bizlere zorluk çıkaranlar bugün bizleri zorluk olarak görüyorlar. Çünkü bizler her türlü tehdit ve zorbalığa karşı işte bugün bu alanı dolduran sizler sayesinde bu zalimlere en büyük cevabı verdik vermeye de devam ediyoruz. Bugün bizler değil sizler konuşacaksınız. Bizler dinleyeceğiz. Defalarca kez geldik Ovacık İlçemize sizleri dinledik. Taleplerinizi, önerilerinizi ve şikâyetlerinizi not alıp gitmedik çözülmesi için elimizden geleni yaptık yapmaya da devam edeceğiz."
Tek, ziyarette Munzur Çayı'na düştükten 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Engin Eroğlu’nun babasıyla da bir süre görüşüp, Ovacık Kaymakamı Selçuk Haskırış'ı ziyaret etti.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı