Kırıkhan AK Partili Yayman: 70 bin fıstık çamı dikilecek

AK Partili Yayman: 70 bin fıstık çamı dikilecek

Paylaş
AK Partili Yayman: 70 bin fıstık çamı dikilecek

AK Partili Yayman: 70 bin fıstık çamı dikilecek

Mehmet KOCACIK/ KIRIKHAN(Hatay), (DHA)- AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan ilçesinde ağaçlandırma sahasına bu yıl 70 bin adet fıstık çamı fidesi dikileceğini söyledi.
Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Alpaslan Altıntaş, Hatay İl Orman Müdürü, Alaybeyli köyü muhtarı ve köylülerin katılımıyla Alaybeyli Köyü'ne bu kış dikilecek fıstık çamlarıyla ilgili bilgiler alan AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman köyü ve ağaçlandırma sahasını kalabalık bir heyetle ziyaret etti. Kırıkhan’ın hemen üstünde ve Beyazıdı Bestami Hazretleri türbesinin yanında yer alan ağaçlandırma sahasını inceleyen Yayman, "Tabiatı seven; insanı ve kendini sever. 'Benim sadık yarim topraktır' diyen Aşık Veysel gibi tabiatı sevmeye, ağaç dikmeye, çevreyi korumaya, gölleri ve ırmakları kirlilikten kurtarmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi
Orman Bölge Müdürü Alpaslan Altıntaş ise bu yıl sonunda Kırıkhan’da ağaçlandırma çalışmalarına hız vereceklerini ve 70 bin adet çam ve zeytin fidanı dikimi yapacaklarını dile getirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı