Gündem AK Parti'nin seçim şarkısı Sandal'dan mı?

AK Parti'nin seçim şarkısı Sandal'dan mı?

Paylaş
AK Parti'nin seçim şarkısı Sandal'dan mı?

AK Parti'nin 1 Kasım seçimlerine giderken seçim mitinglerinde Mustafa Sandal'ın seslendirdiği 'İsyankar' şarkısını kullanacağı iddia edildi. Sandal'dan bu iddialar üzerine açıklama geldi

AK Parti, 7 Haziran'daki seçim şarkılarında da değişikliğe gidiyor. 1 Kasım'da yapımacak seçimlerde 'O Ses Türkiye' yarışmasına katılan rapçı Zeo Jaweed'un rap, mehter, tasavvuf müziklerini bir arada kullanarak seçim şarkısı yapacağı belirtiliyor.

Haberin Devamı

MUSTAFA SANDAL'IN ŞARKISI KULLANILACAK

Yeni Şafak'ın haberine göre, sanatçı Mustafa Sandal'ın 'isyankar' şarkısı da AK Parti'nin seçim mitinglerinde kullanılacak. Sandal ile parti yetkililerin iletişime geçtiği ve şarkıyı AK Parti'nin kullanmasına izin verdiği öğrenildi. Sandal'ın şarkısının nakarat bölümünde yer alan 'İstersen dağlar dağlar yerinden oynar oynar sabırsız kaldım bir tek aşkına isyankar' sözleri AK Parti'ye uyarlanacak.

Şarkıda partinin 13 yıldır tek başına iktidar olmasına atıfta bulunarak, yniden iktidar vurgusu yapacak.

SANDAL'DAN AÇIKLAMA

Kısa sürede sosyal medyada yayılan bu iddialara Mustafa Sandal yaptığı açıklamayla son noktayı koydu.

Twitter hesabından bir video paylaşan Sandal 'Sabah enteresan bir haberle uyarlandık. İsyankar sarkışıyla alakalı bir durum. İsyankar şarkısı 2016’yılında bir reklam kampanyasında olacaktır. Doğrudur, fakat herhangi bir partinin seçim şarkısı olamayacaktır. Bu haber gerçeği yansıtmamaktadır.' açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı