Bucak AK Parti'nin yeni başkanı partililerle buluştu

AK Parti'nin yeni başkanı partililerle buluştu

Paylaş
AK Parti'nin yeni başkanı partililerle buluştu

AK Parti'nin yeni başkanı partililerle buluştu

Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- AK PARTİ Genel Merkezi tarafından Bucak İlçe Başkanlığı'na getirilen Mustafa Oğuz, yöneticiler ve partililerle bir araya geldi.
AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı'nda yapılan toplantıya AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, AK Parti'nin gençlik kolları, kadın kolları, belediye ve il genel meclisi üyeleriyle partililer katıldı.
İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Genel Merkezince yapılan değerlendirme toplantıları sonrası İlçe Başkanlığına Mustafa Oğuz'un getirildiğini söyledi. Her zaman Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz ve Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'a destek olacaklarını aktaran Mengi, "Şu an teşkilatlarımız çok uyumlu, kongre süreçlerimiz başladı. 30 Kasım itibariyle Ağlasun'da delege seçimlerimize başlıyoruz. Pazar günü de merkez ilçemizle devam edip, 15 Aralık'ta Bucak'ın delege seçimini tamamlayıp, delege seçim sürecini tamamlamış olacağız. Şubat- mayıs arası da ilçe kongrelerimizi yapıp, il kongremizle beraber kongre sürecini tamamlamış olacağız" dedi.
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, "AK Parti Genel Merkezi Mustafa Oğuz'u münasip gördü ve AK Parti İlçe Başkanlığına atadı. Önümüzdeki süreçte 2023 sürecinde ilçe başkanımız ile birlik ve beraberlik içerisinde bir çalışma sergileyeceğiz. Belediyeyle ilçe teşkilatımız arasındaki koordineli çalışmayla ilçemize en güzel hizmetleri getirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.
AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Oğuz da şöyle dedi:
"Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir tarafından 26 Kasım tarihinde ilçe başkanlığı tarafıma tevdi edildi. Bundan çok mutluluk duydum. Kuracak olduğumuz yeni yönetimle 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarına uygun, davanın genlerine sahip olan, bu şuurla hareket eden, teşkilatımızda özveriyle ve fedakarlıkla katkıda bulunan, Bucak'ımızı kucaklayıcı, bütünleştirici arkadaşlarımızla partimizin vizyonu ve misyonunu taşıyan, tecrübeleriyle bize katkı sunacak dava arkadaşlarımız ve büyüklerimizle istiareler kurarak yeni teşkilatımızı oluşturacağız."
İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, yapılmakta ve yapılacak olan hizmetlerin Bucak'a kazandırılması için tüm gayretlerini harcayacaklarını, başta milletvekilleri olmak üzere belediye başkanı ve partinin tüm kademesinde yer alan herkesle birlik ve dirlik içerisinde çalışacaklarını sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı