Edirne Akademisyen Burak İşçimen, TBMM Genel Sekreterliği’ne danışman olarak atandı

Akademisyen Burak İşçimen, TBMM Genel Sekreterliği’ne danışman olarak atandı

Paylaş
Akademisyen Burak İşçimen, TBMM Genel Sekreterliği’ne danışman olarak atandı

Akademisyen Burak İşçimen, TBMM Genel Sekreterliği’ne danışman olarak atandı

Ünsal YÜCEL/EDİRNE,(DHA)-TRAKYA Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İşçimen, TBMM Genel Sekreterliği’ne danışman olarak atandı.

Trakya Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, organizasyon, planlama ve strateji geliştirme alanlarındaki bilgi birikimi ve yeteneği olan Öğr. Gör. Burak İşçimen’in, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un tensipleriyle TBMM Genel Sekreterliği’ne danışman olarak atandığı bildirildi.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Öğr. Gör. Burak İşçimen’in, TBMM’nin sosyal donatılarına ilişkin yenilikçi projeleri hayata geçireceği gibi Trakya Üniversitesi ve şehrin bir temsilcisi olarak Edirne ile Ankara arasında bir köprü vazifesi üstleneceğini belirterek, “Trakya Üniversitesi olarak son yıllarda adeta bir yetenek avcısı gibi çalışıyor ve önemli tecrübelere sahip olan, çok değerli arkadaşlarımızı ailemize dahil ediyoruz. Genç, dinamik ve ortak akla inanan yetkin yönetim ekibimizle, gerek üniversite gerekse Edirne adına çok önemli projelere imza atıyoruz. Burak İşçimen hocamız da bu değerli ailenin bir parçası. Göreve geldiği ilk günden bu yana, kendi ekibiyle birlikte üniversitemize önemli katkılar sunan, enerjisi ve yenilikçi fikirleriyle topluma fayda sağlayan projeler üreten Burak İşçimen, kurumumuzdaki çalışmalarına aynı heyecanla devam ederken, birikimini Türkiye Büyük Millet Meclisimizin de hizmetine sunacak. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Başarılı ve ses getiren çalışmaların ancak üst yönetimin destek ve inancıyla hayata geçirilebileceğini ve bunun bir ekip işi olduğunu ifade eden İşçimen ise “Bize her koşulda kendimizi ifade etme olanağı sunan, geliştirdiğimiz projelerde, ortaya koyduğumuz fikirlerde hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen ve konu ne olursa olsun yolumuzu açan Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu başta olmak üzere tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sayın meclis başkanımızın uygun gördüğü bu yeni görevde de, tüm gayretimizle ülkemiz için katma değer üretmeye devam edeceğiz. Trakya Üniversitesi’nde hayata geçirdiğimiz çalışmaların, üst yönetimin desteği ile başlattığımız bu değişim çabasının Ankara nezdinde fark edilmiş olması bizler için ayrı bir gurur vesilesi. Bana ve üniversitemize tevdi edilen bu göreve layık olabilmek en büyük dileğim” diye konuştu.

Haberin Devamı