Gündem Akçay Belediye Başkanı Rusya'da kalp krizi geçirdi

Akçay Belediye Başkanı Rusya'da kalp krizi geçirdi

Paylaş
Akçay Belediye Başkanı Rusya'da kalp krizi geçirdi

Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne bağlı Akçay Beldesi Belediye Başkanı CHP'li Cahit İnceoğlu, Rusya'nın başkenti Moskova'da geçirdiği kalp krizi sonrası tedaviye alındı. 63 yaşındaki Başkan İnceoğlu'nun hayatı tehlikeyi atlattığı, bir hafta boyunca tedavi altında tutulacağı öğrenildi

21- 24 Mart 2012 tarihleri arasında düzenlenen ’MITT 2012 Turizm Fuarı’na katılmak için CHP’li Belediye Meclisi üyesi ve Başkan Yardımcısı Sadi Öz ve CHP’li Meclis üyesi Ahmet Elman’la birlikte Rusya’nın başkenti Moskova’ya giden Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, dün akşam saatlerinde kaldığı otelde dinlendiği sırada kalp krizi geçirdi.

Başkan İnceoğlu’nun, Belediye Başkan Yardımcısı Sadi Öz tarafından Moskova Michurinski Hastanesi’ne götürüldüğü, yapılan kontrollerde ise kalp krizi teşhisi konulduğu öğrenildi. Burada yaklaşık bir hafta süreyle gözlem altında tutulacağı belirtilen İnceoğlu’nun doktorların ’uçağa binme izni’ vermesinden sonra yurda döneceği bildirildi.

Başkan İnceoğlu ile birlikte fuara katılan Belediye Başkan Yardımcısı Sadi Öz, "Başkanımız bir rahatsızlık yaşadı. Ancak sağlık durumu iyiye gidiyor. Akçaylılar endişelenmesin. Başkanımız doktorların izin vermesinden sonra beldemize dönecek" dedi.

Ahmet ERTAN/EDREMİT (Balıkesir), (DHA)