Akdeniz Akdeniz'de, 'Uygulamalı E-Ticaret Eğitimi' başlıyor

Akdeniz'de, 'Uygulamalı E-Ticaret Eğitimi' başlıyor

Paylaş
Akdeniz'de, 'Uygulamalı E-Ticaret Eğitimi' başlıyor

Akdeniz'de, 'Uygulamalı E-Ticaret Eğitimi' başlıyor

MERSİN, (DHA) - MERSİN'de Akdeniz Belediyesi ile Mersin Üniversitesi (MEÜ) Genç Girişimci Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğinde, 'Uygulamalı E-Ticaret Eğitimi' düzenlenecek.
'E- ticarete engel yok. Bir gün değil, her gün birlikteyiz' sloganı taşıyan etkinlik, kendi işini kurmak ve geliştirmek isteyen tüm engelli vatandaşlara açık olacak. 10 Aralık Perşembe günü akşam saat 19.00'da başlayacak olan eğitimde, 'E- Ticarete Giriş, Web Sitesi Kurma, Ürün Sunumu ve Sipariş Sistemi' konuları yer alıyor. Uygulamalı e-ticaret eğitimine katılmak isteyenlerin 'forms.gle/bWrsoFiuqNW1G5tL7' adresine girip, linki tıklamaları ve gelen formu doldurup başvuru yapmaları gerekiyor.
Kendi işini kurmak veya geliştirmek isteyen herkesi dijital pazarlama imkanlarını keşfetmeye davet eden Belediye Başkanı Mustafa Gültak, "Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle içinden geçtiğimiz bu zorlu dönemde gerçekleşen bu etkinlik büyük önem taşıyor. Bu eğitim sayesinde, mahalle evlerimizde mesleki eğitim ve beceri kursları alan bu kadınlar da faydalanabilecek. Bu eğitim, yeni meslekler edinmenin yanında, katılımcının kişisel gelişimine de katkı sunacak. Uygulamalı e-ticaret eğitimi, başta engelli vatandaşlarımız olmak üzere, dijital platformda kendi işini kurmak veya geliştirip tüm ülkeye ve dünyaya açılmak isteyen herkese açık olacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı