Merkez Akdenizli tenisçilerden büyük başarı

Akdenizli tenisçilerden büyük başarı

Paylaş
Akdenizli tenisçilerden büyük başarı

Akdenizli tenisçilerden büyük başarı

MERSİN, (DHA)- AKDENİZ Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde bulunan tenis öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 13 yaş üzeri tenis turnuvasından 2 kupa ve 1 madalya ile döndü.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tenis turnuvası, 28 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Akdeniz Belediyesi Spor Kulübü’nün uzman tenis eğitmeni Cevdet Özdemirtaş’ın yetiştirdiği sporculardan Kahraman Gümüştekin grup birincisi, Murat Korkmaz grup ikincisi, Selçuk Efe Soylar ise grup üçüncüsü olarak turnuvayı tamamladı. Akdenizli raketler, bu başarıyla birlikte turnuvadan 2 kupa ve 1 madalya ile ayrıldı. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, turnuvadan madalya ve kupalarla turnuvadan dönen tenis sporcularını ve tenis eğitmeni Cevdet Özdemirtaş’ı tebrik etti.
Sporun ve sporcunun daima yanında olacaklarını vurgulayan Başkan Gültak, “Geleceğimiz olan çocuklarımızı sokağın risklerinden korumak için üzerimize düşen her türlü görev ve sorumluluğu yerine getireceğiz. Çocuklarımıza, yılın 12 ayı kesintisiz bir şekilde profesyonel tenis eğitmeni tarafından ücretsiz tenis kursu veriyor, geleceğin raketlerini yetiştiriyoruz. Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı içinde yer alan tenis kortumuzda, bugün itibariyle 6-18 yaş aralığında 65 sporcumuzun katılımıyla ücretsiz tenis eğitimleri devam ediyor. Çocuklarımız ve gençlerimizin, hem yaşam boyu sporlarını yapmalarına imkân sağlıyor, hem de kort tenisini öğretip tenis kültürünü onlara aşılıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı