Spor Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı takımdan memnun

Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı takımdan memnun

Paylaş
Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı takımdan memnun

Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel, takımın Spor Toto Süper Lig’deki konumundan memnun olduğunu söyledi.

Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel, takımın Spor Toto Süper Lig’deki konumundan memnun olduğunu söyledi. Eryüksel, Yılmaz Atabarut Tesisleri’ndeki antrenmanı izledikten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Son haftalarda yaşadıkları puan kayıplarına dikkati çeken Eryüksel, "Devre arasında gelen ve giden oyuncular nedeniyle takımda bir adaptasyon sorunu yaşandı. Bu da çok normal bir durum ancak kolay kaybeden bir takım değiliz. Puan kaybediyoruz ancak inşallah telafi edeceğiz." diye konuştu.

Akhisar Belediyespor’un ligde iyi bir noktada olduğunu kaydeden Başkan Eryüksel, "Ben genel anlamda bir sıkıntı görmüyorum. Ligin bitmesine daha 7 hafta var ve takımımın ligdeki konumundan memnunum. Lig sıralamasında 40 puan etrafında kümelenmiş 5 takım var. Bu takımlardan sezon sonuna kadar diri durmayı başaranlar 4 ya da 5’inciliği kovalayacak. İnşallah bu takımlardan birisi biz oluruz." ifadelerini kullandı.

Ligin 28. haftasında Kasımpaşa karşısında zorlu bir mücadelenin kendilerini beklediğini aktaran Eryüksel, "Kasımpaşa’nın bize benzeyen bir yapısı var. Çıkıp oynayacağız. Bütün maçlara olduğu gibi bu maça da iyi mücadele etmek ve puan almak için çıkacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan, Akhisar Belediyespor’un teknik direktör Cihat Arslan yönetiminde yapılan antrenmanına, sakatlığı nedeniyle Brezilya’da tedavisine devam edilen Douglao katılmadı. Akhisar Belediyespor, ligde 40 puanla 6. sırada bulunuyor.

Haberin Devamı