Magazin Akıllı kadından kaçan aptaldır!

Akıllı kadından kaçan aptaldır!

Paylaş
Akıllı kadından kaçan aptaldır!

Yaptığı başarılı işlerin yanı sıra Hacı Sabancı ile yaşadığı ilişkiyle de gündeme gelen Özge Ulusoy, Şamdan Plus dergisine konuştu: Bazı erkekler, kadın akıllı ve eğitimli olunca uğraşmak istemiyor ama akıllı kadından kaçan erkek aptaldır

Geçen yıl katıldığı 'Survivor'la ve daha sonra birinci olduğu 'Yok Böyle Dans' yarışmalarından sonra bir dönüm noktası yaşadı Özge Ulusoy. Geçmişte yaşadığı talihsizlikleri, yanlış seçimleri ve hatalarını, yaptığı başarılı işlerle geride bıraktı. Bir nevi 'sil baştan' yaşamaya başladı hayatını. Üstelik hayat bu kez onun yüzüne güldü çünkü hem iş hem de aşk hayatında mutluluğu yakaladı. Özge Ulusoy; hayatında nelerin değiştiğini, nelerden ders aldığını, Şamdan Plus dergisinden Serkan Şentürk'e anlattı...

DOSTLARIM DESTEK OLDU
Son zamanlarda bir Özge Ulusoy fırtınası esiyor adeta; her yerde sizi görüyoruz, nedir bunun sebebi?
Modellik yaptım, diziler çektim en sonunda da 'Survivor' geldi. Zaten 'Survivor' benim hayatımın dönüm noktası oldu. Her zaman şunu söylüyorum; bu mesleğe ilk girdiğim sene patlayıp şöhret olsaydım, bu kadar uzun soluklu bir şey olmayacaktı.

Kaç yaşındasınız?

29, modelliğe 20 yaşında başlamıştım.

Hayatınızda inişli çıkışlı bir dönem oldu, yanlış kararlar verdiniz. O dönemde ne hissettiniz, umudunuzu yitirdiğiniz oldu mu?
Hayatımın o döneminde de beni gerçekten çok iyi tanıyan insanlardan büyük destek aldım çünkü içimi biliyorlardı. Olayın benim dışımda farklı geliştiğini, farklı yansıtıldığını anlıyorlardı. Dolayısıyla hiç benim o 'düşme' durumunu yaşamama izin vermediler.

O dönemden çıkardığınız en büyük ders neydi?
İnsanları tanımak... Ben bu konuda ne yazık ki herkesi kendim gibi zannediyorum. Çok çabuk güveniyordum insanlara.

ÜÇ ÇOCUK İSTERİM
'Bugün Ne Giysem?' adlı programı sunuyorsunuz, başka projeler de var mı?
Şu an bir sinema filmi çekiyorum; 'Romantik Komedi 2'. Bir dizi ve bir de televizyon projesi daha var görüştüğüm. Ayrıca 'Bugün Ne Giysem?' de devam edecek.

Bu dönemde, hem iş hayatınız hem de aşk hayatınız iyi gidiyor...
Bence ikisinin mutluluğu birbirini destekliyor. İş hayatımda o kadar mutlu ve pozitiftim ki her konuda geri dönüşü iyi oldu. Çok kolay bulunan bir şey değil ve Allah herkese nasip etsin.

Hacı Sabancı ile mutlu bir birliktelik yaşıyorsunuz. Ne kadar oldu ilişkiniz başlayalı?
Bir yıl olmak üzere ve her şey yolunda, çok mutluyum.

ÇOK İYİ ANLAŞIYORUZ.
Evliliğe nasıl bakıyorsunuz?
Tabii ki evlenmek ve aile kurmak istiyorum. Bununla ilgili kafamda yaş sınırı olmadı ama çocuk sahibi olmak istiyorum. Şu an kariyerimle ilgili planlarım var. Henüz evlilik için erken.

Özge Ulusoy'u, bir erkekteki hangi özellikler en çok etkiler?

Tabii ki de tipe bakılıyor, örneğin ben ayakkabıya önem veririm. Asıl önemli olan konuşabilmek ve paylaşabilmek. Bazı erkekler, kadın akılı ve eğitimli olunca uğraşmak istemiyor. Bence akıllı kadından kaçan erkek aptal erkektir.

Kaç çocuğunuz olsun istersiniz?
Üç olsun isterim...

TAKTİK YAPMAM OYUN OYNAMAM
Aşık olduğunuzda o kişiyi hayatınızın merkezi yapar mısınız? Nasıl bir aşıktır Özge Ulusoy?

Tabii ki de her insanda olduğu gibi o kişi de benim hayatımın merkezinde oluyor ama bu karşındaki insana bağlı. Eğer karşındaki insan senin hayatının merkezinde olduğunu biliyorsa ve sana o şekilde değer veriyorsa inan bana bu paha biçilmez bir şey. İlişkilerimde taktik yapmam, oyun oynamam.

"Aşkın ömrü üç yıldır" derler. Siz de bu söze inanıyor musunuz?

Ben inanmıyorum. Benim annem babam hâlâ evli ve aşıklar. Bence aşk şekil değiştiriyor.

Sizin ilişkiniz bir seneye yaklaşmış; hâlâ aynı heyecanı duyuyor musunuz?
Evet, hâlâ aynı heyecanı duyuyorum.

2

Haberin Devamı