Akıncılar Akıncılar'ın ilk kütüphanesi hizmete açıldı

Akıncılar'ın ilk kütüphanesi hizmete açıldı

Paylaş
Akıncılar'ın ilk kütüphanesi hizmete açıldı

Akıncılar'ın ilk kütüphanesi hizmete açıldı

Oğuzhan ÇİFCİ/AKINCILAR (Sivas), (DHA) - SİVAS'ın Akıncılar ilçesinde yapımı tamamlanan ilçe halk kütüphanesi ve ana sınıfı düzenlenen törenle hizmete açıldı.
İlçe Jandarma Komutanlığının eski binasının tadilat işlemleri tamamlanarak, İlçe Kaymakamlığı tarafından hazırlanan ve Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DAP) tarafından belirli bir kısmı finanse edilen İlçe semt kütüphanesi törenle hizmete açıldı.
Açılış programına Sivas Valisi Salih Ayhan, AK Parti Sivas milletvekilleri İsmet Yılmaz, Habip Soluk, Semiha Ekinci, Akıncılar Kaymakamı Tayfun Deli, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.
Açılışta konuşan Vali Salih Ayhan, "Fiziki anlamda Sivas ve ilçeleri iyi bir noktaya geldi. El birliğiyle gereken hizmetleri bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığına bu destekten dolayı teşekkür ediyorum. Hem Sivas, hem de ilçe ve köylerde kütüphanelere destek verenlere teşekkür ediyorum" dedi.
AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz ise birlik ve beraberliğin var olduğu süre içerisinde, Akıncılar'ın yarınlarının bugününden daha güzel olacağını ifade ederek, semt kütüphanesinin ilçeye hayırlı olmasını diledi.
AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci de ilçe halk kütüphanesinin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Konuşmaların ardından açılış gerçekleştirildi. Açılışın ardından Vali Ayhan ve beraberindeki kütüphane ve ana sınıfını gezdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı