Gündem Akli dengesi bozuk kıza tecavüz

Akli dengesi bozuk kıza tecavüz

Paylaş
Akli dengesi bozuk kıza tecavüz

Samsun'da 28 yaşındaki Yaşar A., komşularının akli dengesi bozuk kızı 16 yaşındaki G.H.'ye tecavüzden tutuklandı

İlkadım İlçesi Unkapanı Mahallesi Hızır Sokak’ta meydana gelen olayda, bir süredir eşinden ayrı yaşayan hurdacı Yaşar A., komşusu akli dengesi bozuk G.H. ile yolda karşılaştı.

Yaşar A., bir süre kızla konuştuktan sonra onu evine götürdü. Yaşar A. burada G.H. ile cinsel ilişkiye girmek istedi ancak kız izin vermedi. Bunun üzerine Yaşar A., G.H.’nin elbiselerini çıkartıp zorla cinsel ilişkiye girdikten sonra olayı kimseye anlatmaması konusunda onu uyarıp, evden gönderdi.

Evine dönen kızlarının uzun süre suskun durmasından endişelenen ailesi nedenini sorduğunda G.H., komşuları olan Yaşar A.’nın kendisini evine götürdüğünü, burada kendisiyle zorla cinsel ilişkiye girdiğini anlattı.

Şoke olan aile polise giderek şikayette bulundu. Şikayetin ardından polis, dün Yaşar A.’yı gözaltına aldı. Suçlamaları kabul etmeyen şüpheli, "G.H. sürekli bizim eve gelmek istedi. Ancak annem hiç izin vermedi. Neden böyle bir iftira atıyorlar, anlamış değilim. Ben suçsuzum" dedi.

Polis ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, ’Akli dengesi bozuk küçük yaşta kız çocuğuna cinsel saldırı’ suçundan mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakan ÇELİKBAŞ/DHA