Türkiye (Son Dakika) Akli dengesi bozuk yolcu otobüsü devirdi: 19 yaralı

Akli dengesi bozuk yolcu otobüsü devirdi: 19 yaralı

Paylaş
Akli dengesi bozuk yolcu otobüsü devirdi: 19 yaralı

35 yolcusuyla Bursa'dan Bingöl'e giden bir otobüs, akli dengesi bozuk bir yolcunun seyir halindeyken direksiyona sarılıp şoförle kavga etmeye başlaması üzerine kontrolden çıkıp şarampole yuvarlandı. Kayseri'de yaşanan kazada 19 kişi yaralandı

Kayseri’de yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu 19 kişi yaralandı. Bursa’dan Bingöl’e giden ve 35 yolcusu bulunan Gökhan Çağla yönetimindeki otobüs, Kayseri otogarından yolcu aldıktan sonra çevre yolunda şarampole yuvarlandı. Kazada, şoförün yanı sıra kimlikleri henüz belirlenemeyen 18 yolcu da yaralandı.



ANNESİYLE TARTIŞTIKTAN SONRA ŞOFÖRÜN YANINDAKİ MUAVİN KOLTUĞUNA OTURMUŞ

Yolculardan bir görgü tanığı, akli dengesinin bozuk olduğunu iddia ettiği bir yolcunun annesiyle tartıştıktan sonra şoförün yanındaki muavin koltuğuna oturduğunu söyledi. Görgü tanığı, "Ne olduğunu anlayamadık. Arabanın içinde bir kargaşa yaşandı. Şoförün yanında oturan yolcu direksiyonu tutarak şoföre saldırmaya başladı. O anda otobüs yoldan çıkıp barikatları kırarak şarampole devrildi. Kazadan yara almadan kurtuldum. Otobüsteki birçok yolcu olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere götürüldü." diye konuştu.

Tedavileri devam eden yolcuların herhangi birinin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. AA

Haberin Devamı