Siyaset AKP İzmir il başkanı: Artık şehit gelmeyecek
Paylaş
AKP İzmir il başkanı: Artık şehit gelmeyecek

AKP İzmir İl Başkanı Bülent Delican, “Yarın sabah yepyeni bir Türkiye'ye uyanıyoruz. Artık ülkemize şehit gelmeyecek” dedi

Partisinin 1 Kasım seçimlerinden zaferle çıkmasının ardından Cumhuriyet Meydanı’ndan AKP’lilere seslenen Delican, şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Bugün büyük bir zafer yaşadık. Hepinize helal olsun. Artık karanlık tabloya son. Artık onun bunun kapısına gitmeye gerek yok. 7 Haziran seçimlerinden sonra milletimiz bize sahip çıktı. Yarın sabah yepyeni bir Türkiye’ye uyanıyoruz. Birlik beraberliğimizi tüm dünyaya gösterdik. Çok çektik ama inandığımız davadan vazgeçmedik. Allah’a çok şükür bize çok güzel bir lider verdi, Recep Tayyip Erdoğan, onun çizdiği yolda bizi daha ilerilere götürecek Ahmet Davutoğlu.”

'SURİYE'DE DE IRAK'TA DA BARIŞI GETİRECEĞİZ'

2 Kasım itibariyle ‘artık şehit gelmeyeceği’ öngörüsünde bulunan Delican, “O şehitlerimizden Allah razı olsun, o şehitlerimiz bize büyük bir emanet bıraktı. O saz ustası var ya, millet ona bir şans verdi ama kökleri orada kopamıyor. Bu millet onlara öyle bir tokat attı ki. Helalinden yüzde 50 ile iktidar olduk, gelsinler bizim kapımız onlara da açık” ifadelerini kullandı.

Delican, “Amerikalısı, Rus’u, İsraillisi hepsi gelsin vız gelir. Dimdik ayaktayız. Bu ülkenin evlatları Suriye’de de Irak’ta da barışı getirecek” diye konuştu.

Haberin Devamı

DHA