Akşehir Akşehir Belediye Başkanı'ndan 'Camiler ve Din Görevliler Haftası' ziyareti

Akşehir Belediye Başkanı'ndan 'Camiler ve Din Görevliler Haftası' ziyareti

Paylaş
Akşehir Belediye Başkanı'ndan 'Camiler ve Din Görevliler Haftası' ziyareti

Akşehir Belediye Başkanı'ndan 'Camiler ve Din Görevliler Haftası' ziyareti

Atilla MEMİŞ/AKŞEHİR,(Konya)(DHA)- AKŞEHİR Belediye Başkanı Salih Akkaya, 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası' nedeniyle müftülük ve din görevlileri derneğini ziyaret etti.
Belediye Başkanı Salih Akkaya, ilk olarak Akşehir İlçe Müftüsü Ahmet Kardaş'ı ziyaret etti. Ardından da Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği’ne de giden Başkan Akkaya, Dernek Başkanı Osman Atik, Diyanet Sen Akşehir Temsilcisi Muhammed Emin Şenol ve Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinin de haftasını tebrik etti.
Akkaya, ''15 Temmuz darbe girişimi süreciyle artık İslam’ı ve dinimizi kaynağından öğrenmenin önemi daha da artmış oldu. Toplumumuzun doğru bilgilendirilmesi, İslam’ı doğru öğrenmesi, doğru yaşaması, FETÖ terör örgütü gibi kötü emelli gruplara alet olmaması için siz değerli din görevlilerimize daha da büyük bir sorumluluk düşmekte. Baktığımız zaman FETÖ terör örgütüne mensup insanlar içinde ilahiyatçı ve imam hatipli insan çok az. Bu çok önemli bence üzerinde durulması gereken, vurgulanması gereken bir konu. Demek ki, İslam’ı en sağlam şekilde öğrenen insanlar böyle kötü emelli insanların emellerine oyunlarına gelmiyor, alet olmuyor. ''dedi.

Haberin Devamı