Akşehir Akşehir Belediyesi halterde dünya üçüncüsü olan Nuran Yalçın'ı ödüllendirdi

Akşehir Belediyesi halterde dünya üçüncüsü olan Nuran Yalçın'ı ödüllendirdi

Paylaş
Akşehir Belediyesi halterde dünya üçüncüsü olan Nuran Yalçın'ı ödüllendirdi

Akşehir Belediyesi halterde dünya üçüncüsü olan Nuran Yalçın'ı ödüllendirdi

Atilla MEMİŞ/KONYA, (DHA) - AKŞEHİR Belediyesi başarılı sporcuları ödüllendiriyor. Dünya şampiyonasında halterde üçüncü olan Akşehirspor kulübü sporcusu Nuran Yalçın altınla ödüllendirildi.

Akşehir Belediyesi başarılı sporcularını ödüllendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan dünya şampiyonasında halterde dünya üçüncüsü olan Akşehir Spor Kulübü Sporcusu Nuran Yalçın ödüllendirildi. Belediye Başkanı Salih Akkaya “Nuran kızımız bizi gururlandırdı, kendisini çok tebrik ediyoruz. Bizi gururlandırdınız, heyecanlandırdınız, mutlu ettiniz, Allah’ta sizi gururlandırsın, mutlu etsin. Orada Türk Bayrağı’nın dalgalanması zaten ülkemiz için bir gurur ama Akşehir’imiz, Konya’mız için de bu ayrı gurur.'' dedi.

Özbekistan'ın Taşkent şehrinde düzenlenen Gençler Dünya Halter Şampiyonasında +87 kg'da yarışıp 121 kg kaldırarak silkme hareketinde dünya üçüncüsü olan Nuran Yalçın’a yarım altın, Antrenörü Murat Korkmaz’a da çeyrek altın hediye etti. Başkan Akkaya, sporun özellikle gençlerin kötü alışkanlıklardan ve yanlış düşüncelerden uzaklaşmasına eten sağladığına değinerek Akşehir Belediyesi olarak spora ve sporculara destek vermeye devam edeceklerinin altını çizdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı