Akşehir Akşehir Gölü, kıyı kenar çizgisi masaya yatırıldı

Akşehir Gölü, kıyı kenar çizgisi masaya yatırıldı

Paylaş
Akşehir Gölü, kıyı kenar çizgisi masaya yatırıldı

Akşehir Gölü, kıyı kenar çizgisi masaya yatırıldı

Atilla MEMİŞ/AKŞEHİR,(Konya)(DHA)- AKŞEHİR Gölü kenarında uzun yıllardır devam eden kıyı kenar çizgisi meselesiyle ilgili olarak AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ve Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’nın girişimleriyle geniş katılımlı bir istişare toplantısı yapıldı.
Akşehir Şehit Nebi Arslan Öğretmenevi’nde yapılan toplantıya Konya Vali Yardımcısı Saim Parlak, AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Akşehir Kaymakam Vekili Mehmet Erdem Akbulut, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Afyonkarahisar Sultandağı Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz ve bürokratlar katıldı.
AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, ''Bölgemiz ve sulak alan olarak Afyonkarahisar hududunu da kapsayan çerçeve içinde kıyı kenar ve doğal sit alanı nedeniyle oluşan kararlarla birlikte yöremizde yaşanan sorunlar ve sorunların 20 yıl içerisinde halledilen, halledilemeyen ve hala sorun yaratacak kısımlarını tespit etmek için bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz” dedi.
Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’da “Uzun zamandır süregelen, ciddi anlamdaki çalışmalarla rahatlatılan ama henüz tam sonuçlanmayan bu kıyı kenar çizgisi sit ve sulak alan sınırından kaynaklanan sorunların çözümü anlamında bu toplantımızın katkı sağlamasını ümit ediyorum” dedi.
Toplantı daha sonra toplantıya katılan genel müdür, genel müdür yardımcıları ve daire başkanlarının konu ile ilgili yaptığı açıklamalarla devam etti.

Haberin Devamı