Eskişehir AKUT Eskişehir ekibi dalgıç sayısını artırıyor

AKUT Eskişehir ekibi dalgıç sayısını artırıyor

Paylaş
AKUT Eskişehir ekibi dalgıç sayısını artırıyor

AKUT Eskişehir ekibi dalgıç sayısını artırıyor

ESKİŞEHİR,(DHA)- AKUT Eskişehir ekibi, mevcut dalgıç sayısını artırmak ve dalış tecrübelerini geliştirmek için çalışmalarına devam ediyor.
İlk eğitimlerini havuzda tamamlayan AKUT Eskişehir ekibi, daha sonra deniz eğitimleri için Antalya'nın Kemer İlçesi'ne gitti. Yaklaşmakta olan yaz mevsiminde Eskişehir'den geçen Porsuk Çayı'nda, kanal ve göletlerde meydana gelebilecek olan su kazalarına ve boğulmalara hemen müdahale edebilmek için planlamalarına devam eden AKUT, mevcut dalgıç sayısını artırmaya, bir yandan da dalış tecrübelerini her fırsatta geliştirmeye çalışılıyor.
Kemer İlçesi'ne giden AKUT Eskişehir ekibinden 6 gönüllü teorik ve pratik dalış eğitimlerinİ, Eskişehir Çifteler Belediyespor Dalış Kulübü eğitmeni Ömer Faruk Özen gözetiminde sürdürdü. Kulüp üyeleri ile birlikte batık ve mağara dalışları yapılan eğitimlerde, Eskişehir ve çevresinde yaşana bilecek boğulma ve su kazalarına daha hızlı müdahale etmek için çalışmalar yapıldı. Eğitimlerin sonunda, Akut Eskişehir ekibi bünyesindeki dalgıç sayısını 33'e çıktı.

Haberin Devamı