Türkiye (Son Dakika) Alacak kavgası: 5 ölü, 3 yaralı

Alacak kavgası: 5 ölü, 3 yaralı

Paylaş
Alacak kavgası: 5 ölü, 3 yaralı

Gaziantep'te özel bir hastane önünde 2 grup iddiaya göre alacak nedeniyle tabanca, tüfek ve bıçaklarla kavga etti. Korkulu anların yaşandığı kavgada 5 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı

Kavga, gece saatlerinde merkez Şehitkamil ilçesine bağlı Mücahitler Mahallesi’ndeki özel bir hastanenin önünde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında alacak-verecek meselesi bulunan 2 grup, karşılaştıkları özel hastane önünde tartışmaya başladı. Tarafların yakınlarının da katıldığı tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Bıçak, tabanca ve tüfeklerin de kullanıldığı kavgada kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralandı.

Haberin Devamı

Çevrede korkulu anların yaşandığı kavgada yaralananlar, hastaneye taşınarak tedaviye alındı. Acil servise alınan yaralılardan 4 kişi de yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavilerinin devam ettiği bölgeye ihbar üzerine çok sayıda polis sevk edildi. Polisler, kavgaya karıştığı saptanan 4 şüpheliyi gözaltına aldı.

Olay yerinde inceleme yapan polisler, boş kovan ve fişekleri topladı. Olay yerinde güvenlik önlemi alınan kavgayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, ölenlerin ve yaralıların kimlikleri belirlenmeye çalışılıyor.

DHA