Magazin Alaçatı'da sıcak pozlar

Alaçatı'da sıcak pozlar

Paylaş
Alaçatı'da sıcak pozlar

Edebiyat ikonu Ernest Hemingway'in top model torunu Dree Hemingway, Vogue Türkiye için Alaçatı'da objektif karşısına geçti

Vogue Türkiye dergisinin temmuz sayısı için sıcak bir kapak çekimi yapıldı. Ünlü fotoğrafçı Sebastian Faena, Dree Hemingway ve Jon Kortajarena’yı Alaçatı’da objektif karşısına geçirdi.

Haberin Devamı

Her karede bir hikâye

1980, Buenos Aires doğumlu başarılı fotoğrafçı Sebastian Feana, fotoğraflarında eskiden yaptığı film yapımcılığı görevini yeniden canlandırıyor. İlgi çekici kadın resimleriyle ün salan fotoğrafçı, eserlerinde sinematik etki yaratıyor, her karesinde büyük bir hikâye anlatıyor.

En güzel insanlar listesine girdi

Edebiyat ikonu Ernest Hemingway’in torunu Dree Hemingway’in gerçek ismi Dree Louise Hemingway Crisman. 1987 doğumlu Dree’nin adı duyulunca akla ilk gelen, ailesi tarafından vaat edilen başarılı bir gelecek... Bir tek başarısı değil, güzelliğiyle de 2007 People dergisinde “generation next” içinde en güzel insanlar listesine girmeyi başardı.

Ciddi ve asık suratlı

Dree Hemingway’in birlikte poz verdiği İspanyol model Jon Kortajarena, 1985 doğumlu. İsmini 2007’de “Guess?” kampanyasıyla duyurdu. Emporio Armani ve John Galliano defilelerinde yer aldı, ardından Cavalli’nin yüzü oldu. Yedi sezondur Tom Ford’un yüzü. Tom Ford’un yönettiği “A Single Man” filmindeki rolüyle büyük ilgi gördü. Keskin bakışları, ciddi ve asık suratı, maskulen elmacık kemikleri onu herkesten ayırıyor.

Haberin Devamı