Alanya Alanya Belediyesi aşırı yağışta seferber oldu

Alanya Belediyesi aşırı yağışta seferber oldu

Paylaş
Alanya Belediyesi aşırı yağışta seferber oldu

Alanya Belediyesi aşırı yağışta seferber oldu

ALANYA, (DHA) - ALANYA Belediyesi ekipleri ilçede 3 gündür etkili olan yağıştan yaşanan olumsuzluklara anında müdahale etti. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Aşırı yağışlarda oluşan heyelan ve su taşkınlarına ekiplerimizin zamanında aldığı önlemler ve müdahalelerle ciddi bir sorun yaşamadık" dedi.
Alanya'da etkili olan yağışlarda Alanya Belediyesi ekipleri seferber oldu. Sel, su baskını ve heyelana anında müdahale eden fen işleri ekipleri, olumsuzlukların önüne geçebilmek için gece gündüz yoğun gayret gösterdi. Taşkın olan derelerde önlem alan ekipler, kırsal yollarda heyelanla kapanan yolları açtı.
HASAR GÖREN YOLLAR ONARILIYOR
Yağıştan hasar gören, çukur oluşan yol ve caddelerde onarım ile stabilize çalışması başlatıldı. Merkez, Avsallar, Toslak, İmamlı, Payallar, Kızılcaşehir ve Akdam mahallelerinde yol düzenleme çalışması devam ederken, İmamlı'da heyelandan dolayı kapanan bağlantı yolunda açma çalışması sürüyor.
'MÜDAHELE EKİPLERİMİZ GECE GÜNDÜZ SAHADA'
Belediye bünyesinde 5 şantiyede oluşturulan 'Ani Müdahale' ekiplerinin yağmur öncesi ve yağış boyunca gece gündüz vatandaşın hizmetinde olduğunu belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Ekiplerimizin anında müdahale ve önlemleriyle ciddi sorun yaşamadık. Şu an ekiplerimiz sahada onarım ve düzenleme çalışmasını sürdürüyor. Heyelandan dolayı kapanan birkaç yolumuzda ise çalışmalarımız sürüyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı