Alanya Alanya Ultra Maratonu yarışları yapıldı

Alanya Ultra Maratonu yarışları yapıldı

Paylaş
Alanya Ultra Maratonu yarışları yapıldı

Alanya Ultra Maratonu yarışları yapıldı

ALANYA, (DHA) - ANTALYA'nın Alanya ilçesinde 'Yörüklerin izinde Torosların zirvesine' sloganıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen Alanya Ultra Maratonu, 25 ülkeden 377 sporcunun katılımıyla yapıldı.

Alanya Ultra Trail'in fikir sahibi ve yarış direktörü Ahmet Arslan, Alanya Belediyesi ve Türkiye'nin önde gelen bir spor organizasyon firması işbirliğinde gerçekleştirilen Alanya Ultra Maraton 2019 Yarışı'nın 72 kilometrelik Alanya Ultra kategorisinde 74 sporcu, 48 kilometrelik Toros Dağ Maratonu kategorisinde 87 sporcu, 28 kilometrelik Keykubat Dağ Koşusu kategorisinde 142 sporcu, 15 kilometrelik Alaiye Halk Koşusu kategorisinde 74 sporcu mücadele etti..

Alanya Ultra erkeklerde birinci Oğuzhan Emre Singer, ikinci Bahadır Ozan Singer, üçüncü Cevdet Alyılmaz oldu. Kadınlarda birinci Ezgi Akdesir, ikinci Elena Polyakova, üçüncü Tatiana Nikitina oldu. Toros Dağ Maratonu erkeklerde birinci Mahmut Yavuz, ikinci Bjorn Harald Bongom, üçüncü Vadim Agapitov oldu. Kadınlarda ise birinci Elizabeta Ershova, ikinci Hanne Liland ve üçüncü İsmet İnan oldu.

Keykubat Dağ Koşusu erkeklerde birinciliği Artem Kuftyrev, ikinciliği Zülfü Karabulut, üçüncülüğü Mustafa Orhan elde etti. Kadınlarda ise birinci Olesya Nurgulieva, ikinci Natalia Gyurten ve üçüncü Marina Zaytseva oldu. Alaiye Halk Koşusu erkeklerde birinci Salih Karaca, ikinci Fatih Yılmaz, üçüncü Mevlüt Kabadayı oldu. Kadınlarda ise birinci Elena Nurgulieva, ikinci Hülya Kıvrak ve üçüncü Maria Suetina oldu. Dereceye giren sporculara kupa ve hediyeleri verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı