Alanya Alanya'da uyuşturucu operasyonu

Alanya'da uyuşturucu operasyonu

Paylaş
Alanya'da uyuşturucu operasyonu

Alanya'da uyuşturucu operasyonu

Engin ANAK/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde polisin yaptığı operasyonda bir miktar uyuşturucu ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişiden 2'si bırakıldı.

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ilçede uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik Alanya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından operasyon düzenlendi. Yapılan çalışmada uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi edinilen E.B.'nin (36) Güllerpınarı Mahallesi Navalıoğlu sokak üzerinde, M.A.D. (21) ile buluştuğu belirlendi. E.B., buluşmanın ardından M.A.D.'den 0.71 gram metamfetamin maddesi alırken yakalandı. M.A.D.'den ise 0.60 gram sentetik kannabinoid adlı uyuşturucu madde de ele geçirildi.

Gözaltına alınan E.B.'nin kaldığı apart odasına yapılan baskında ise İ.G. (35) isimli bir kişi daha gözaltına alındı. Yapılan üst aramasında İ.G.'den de 3.53 gram sentetik kannabinoid bulundu. Odada yapılan aramada ise aynı uyuşturucudan 2.70 gram daha ele geçirildi. Cumhuriyet savcısının talimatının ardından M.A.D. ve İ.G.'ye 'uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak' suçundan işlem yapılarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, E.B. ise 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan gözaltına alındı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı