Alanya Alanyaspor lige galibiyetle başladı

Alanyaspor lige galibiyetle başladı

Paylaş
Alanyaspor lige galibiyetle başladı

Alanyaspor lige galibiyetle başladı

Engin ANAK/ALANYA, (DHA)- SÜPER Lig Cemil Usta Sezonu'nun ilk maçında Alanyaspor deplasmanda İstikbal Mobilya Kayserispor'u 1-0 mağlup etti. Teknik Direktör Erol Bulut, "Zor bir deplasmandan 3 puan almanın sevincini yaşıyoruz. 3 sene sonra sezona 3 puanla başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
Alanyaspor, 2019- 2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nun ilk maçında deplasmanda İstikbal Mobilya Kayserispor ile karşılaştı. Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Turgay Numanoğlu, Mustafa Sönmez ve Salih Mazlum hakem üçlüsü yönetti. İki takımın da ataklarla pozisyon aradığı maçın tek golünü 86'ncı dakikada Alanyaspor'dan Cisse kaydetti. Maçta başka gol olmayınca Alanyaspor sahadan galip ayrılarak, lige 3 puanla başladı. Alanyaspor ikinci hafta maçında 24 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45'te sahasında Kasımpaşa'yı konuk edecek.
'ZOR BİR MAÇ OLACAĞINI BİLİYORDUK'
Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut maç sonu yaptığı açıklamada, "Zor bir deplasmandan 3 puan almanın sevincini yaşıyoruz. 3 sene sonra sezona 3 puanla başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Kayserispor iyi bir ekip kurmuş. Zaman zaman baskılı oynadılar. Şanslarımızı daha iyi değerlendirmiş olsaydık skor daha değişik olabilirdi. Kayserispor'un ofsayt gerekçesiyle verilmeyen 1 golü var. Bu durum önümüzdeki haftalarda bize de olabilir. Bir başka tarafa da olabilir. Taraftarların da iyi bir maç izlediğini düşünüyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı