Magazin Alara Bozbey kimdir? (Ata Demirer aşkını ilan etti)

Alara Bozbey kimdir? (Ata Demirer aşkını ilan etti)

Paylaş
Alara Bozbey kimdir? (Ata Demirer aşkını ilan etti)

Alara Bozbey ile ilişkisini duyuran Ata Demirer, 2018'in ilk saatlerinde aşk bombasını patlattı. Tüm gözlerin üzerine çevrildiği Alara Bozbey kaç yaşında, nereli? Peki, ekranlardan tanıdığımız Alara Bozbey kimdir? Yabancı Damat dizisiyle hayatımıza giren Alara Bozbey başka hangi dizilerde rol aldı?

Alara Bozbey ile yaşadığı ilişkiyi köşe bucak saklayan Ata Demirer, yeni yılın ilk dakikalarında sürpriz bir adımla ilişkisini cümle aleme ilan etti. Artık tüm gözler Ata Demirer ve Alara Bozbey ilişkisinin üzerinde. Alara Bozbey kimdir? Alara Bozbey kaç yaşında? Alara Bozbey'in boyun kaç? Bu sorular genç oyuncu hakkında merak edilen soruların bazıları... Detaylar ise Alara Bozbey'le ilgili haberimizde...

ATA DEMİRER'DEN 14 YAŞ KÜÇÜK


45 yaşındaki Ata Demirer 2014 yılında Özge Borak'tan boşandıktan sonra ciddi bir ilişkiye adım atmamış, Alara Bozbey'le yakınlaştıktan sonra da kaçak göçek bir hayat yaşamaya başlamıştı. Üç yıl önce birliktelik yaşayan Ata Demirer ve Alara Bozbey ayrılmış ancak birbirlerinden tam manasıyla kopamamıştı. Ata Demirer'den 14 yaş küçük olan Alara Bozbey, ekranlarda uzun zamandır boy gösteren bir isim.



(Alara Bozbey'in Dolunay dizisinde Necip Memili ile oynadığı bir sahne)


Ata Demirer'in Alara Bozbey'le ilk fotoğrafını Instagram'dan paylaştı.Fotoğrafta anne Ayten Kaçar ve Ata Demirer'in erkek kardeşi Cenk de var. Bu fotoğraf Alara Bozbey aileye girdi diye yorumlandı.

OYUNCUNUN KÜNYESİ


Adı Soyadı: Alara Bozbey
Yaşı: 31 (7 Aralık 1986)
Meslek: Oyuncu
Memleket: Litvanya doğumlu
Boyu: 1.60 cm
Kilosu: 50 kg
Göz Rengi: Kahverengi
Saç Rengi: Sarı

ALARA BOZBEY KİMDİR?


Oyuncu Alara Bozbey 1986 yılında Litvanya'da dünyaya geldi. Uzun yıllar Litvanya'da yaşadıktan sonra annesi bir Türk vatandaşı ile evlenince Alara Bozbey de annesi ile birlikte Türkiye'ye yerleşmiş ve ülkemizde oyunculuk yapmaya başladı. Uzun süredir ülkemizde yaşayan Alara Bozbey, Türk vatandaşlığına geçmiş ve gerçek adı olan Aliona ismini Alara olarak değiştirdi. Alara Bozbey Türkiye'ye yerleştikten sonra ülkemizde oyunculuk yapmaya başlamış ve ilk adımı da bir zamanlar Kanal D ekranının fenomen dizilerinden olan Yabancı Damat dizisi ile attı.


Ata Demirer ile Merve Dinçkol aşk mı yaşıyor?

Haberin Devamı