Futbol Albayrak ve Terim'in test sonuçları negatif çıktı iddiası
Paylaş
Albayrak ve Terim'in test sonuçları negatif çıktı iddiası

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Tunç Üner, "Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim'in son testleri negatif. Yakında taburcu olacaklar" açıklamasını yaptı. Bu paylaşımın hemen ardından ise Fatih Terim'in kızı Buse Terim konu hakkında bir açıklama yaptı. Buse Terim, ''Babamın yeni yapılan test sonuçları henüz gelmedi'' dedi.

Corona virüsü tedavisi gören Fatih Terim'in sağlık durumu için kızı Buse Terim'den açıklama geldi. Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Tunç Üner'in, Fatih Terim ve Albayrak'ın son yapılan corona virüs testlerinin negatif çıktığı yönündeki iddiası hakkında açıklama geldi. Buse Terim Bahçekapılı, corona virüsü tedavisi sebebiyle hastanede olan Fatih Terim için paylaşımda bulundu.

Haberin Devamı

Buse Terim'in paylaşımında, "Babamın yeni yapılan test sonuçları henüz gelmedi, ve testi henüz sonuçlanmadı. Bu haber şu an için doğru değil. Hala hastanede tedavisine devam ediliyor. Güzel haberler gelince yine paylaşmak ümidi ile" ifadeleri yer aldı.

Albayrak, sağlık durumu hakkında açıklama yaptı

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, son yapılan corona virüs testinin sonuçlarının henüz kendisine ulaşmadığını söyledi.

Corona virüs testi pozitif çıktıktan sonra hastanede tedavisi süren Albayrak, sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

İkinci testin sonucunun henüz belli olmadığını belirten Albayrak, “Son yapılan test sonuçlarım henüz gelmemiştir. Gelir gelmez herkesi bilgilendireceğim. Tekrar hepinize çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı