Magazin 'Aldatılırsam affederim'

'Aldatılırsam affederim'

Paylaş
'Aldatılırsam affederim'

Yakışıklı popçu Murat Boz, menajerliğini de yapan sevgilisi Eliz Sakuçoğlu'na güveninin tam olduğunu söyledi

Akşam gazetesinin haberine göre; geçtiğimiz haftalarda, sevgilisinin Serdar Ortaç'ın menajeri Hakan Özgülle ile el ele görüntülenmesi olayını değerlendiren ünlü şarkıcı, "Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Ben Eliz'e güveniyorum. O üç yıldır hem menajerim, hem de her an yanında olduğum kişi' diye konuştu.

Aşkın her şeyi affettirebileceğini söyleyen Boz, 'İhaneti affedebilirim. Böyle konularda büyük konuşmak istemem. Onuruma dokunur ama çok sevdiğim için affederim. Aşk her şeyi affeder benim için. Aldatılırsam suçu kendimde ararım, problemin kendimden kaynaklandığını düşünürüm" dedi.

ELİZ DÖRT DÖRTLÜK BİR KADIN

Daha önce Boz'un Sakuçoğlu ile yaşadığı ilişkinin reklam aşkı olduğu iddia edilmiş, çift geçtiğimiz yaz Bodrum'da hayli samimi şekilde görüntülenmişti. Boz, sevgilisi için 'Eliz her şeyiyle dört dörtlük bir kadın' demişti.

Haberin Devamı

Öte yandan, yeni albüm çalışmalarına devam eden Boz, Ayşe Özyılmazel'den bir şarkı aldığını söyledi. Özyılmazel'le yakın dost olan ünlü şarkıcı, 'Ayşe'den aldığım şarkı patlayacak. Benim için özel bir şarkı yaptı. Üstelik de benim tarzımın dışında bir parça' diye konuştu.