Gündem Alevileri hedef alan Abdülkadir Şen açığa alındı

Alevileri hedef alan Abdülkadir Şen açığa alındı

Paylaş
Alevileri hedef alan Abdülkadir Şen açığa alındı

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ), sosyal paylaşım sitesinde yaptığı paylaşımlarla Alevileri hedef alan öğretim elemanı Abdülkadir Şen'in açığa alındığını açıkladı

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) öğretim elemanı hakkında idari tahkikatın başlatıldığını belirttiği açıklamada, "Üniversitemizde görevli bir öğretim elemanının kendisine ait sosyal medya hesabında belli bir inanç grubunu hedef alan paylaşımlarda bulunduğu, gelen tepkiler nedeniyle yanlış anlaşıldığını beyanla paylaşımlarını kaldırdığı idaremizce tespit edilmiştir. Konu hakkında idari tahkikat başlatılmış olup soruşturmanın selameti açısından ilgili personel açığa alınmıştır" ifadelerine yer verildi.

ABDÜLKADİR ŞEN NELER YAZMIŞTI?

Şen, Twitter’da şu ifadeleri kullanmıştı: "Cemevi, Ali, insana saygı, Madımak, hoşgörü diyen ne kadar namussuz mezhepçi varsa Halep’te katillerle beraber. Lanetliler topluluğu…", "Ey Halep’te çocukları, kadınları, sivilleri korkakça bombalayan rejimi savunan mezhepçiler: Sizi bu coğrafyada yeni Malazgirtler bekliyor”, "Bu coğrafyanın her köşesinde bir Malazgirt yaşanacak. Şah İsmail’in bağnaz mezhepçi piçleri hesap verecek. Şahlaştınız Yavuzlaşacağız”, "Suriye direnişi başarısız olursa savaş Anadolu’da Şah İsmail’in mezhepçi vahşileriyle yaşanacak. Herkes hesabını buna göre yapsın", "Herkes Rus Konsolosluğu'na gitsin, ben de oradayım. Mecusi İran’ı ise asla unutmayın. Bu katliam Caferi/Şii haçlı ortaklığı ile yapıldı."