Spor Alex Ferguson'un suratına kim pizza atmıştı? 13 yıllık gizem son buldu

Alex Ferguson'un suratına kim pizza atmıştı? 13 yıllık gizem son buldu

Paylaş
Alex Ferguson'un suratına kim pizza atmıştı? 13 yıllık gizem son buldu

Chelsea’nin İspanyol futbolcusu Cesc Fabregas, 13 yıldır bir sır gibi sakladığı tarihi pizze meselesini aydınlattı: Ben attım!

2004 yılında Arsenal ile Manchester United arasında oynanan karşılaşmanın ardından Kırmızı Şeytanlar'ın menajeri Sir Alex Fergison'un yüzüne pizza fırlatıldı. Yıllar yılı pizzanın kim tarafından atıldığı merak edildi. Gerçek 13 yıl sonra ortaya çıktı.

"BEN ATTIM!"


Chelsea’nin İspanyol futbolcusu Cesc Fabregas, 13 yıllık gizemi sonlandırdı.

2004 yılında Arsenal ile Manchester United arasında oynanan maçı Kırmızı Şeytanlar 2-0 yenmiş ve Arsenal’in 49 maçlık yenilmezlik serisi sonlanmıştı.

Maçtan sonra büyük bir şok yaşanırken Arsenal soyunma odasında kavga çıkmış ve Alex Ferguson’un suratına pizza atılmış ancak atan kişinin kim olduğu belirlenememişti. Ünlü İngiliz komedyen James Cordon’un programına konuk olan yıldız futbolcu, Alex Ferguson’a pizzayı atanın kendisi olduğunu itiraf etti.

"HEDEFİMDE BAŞKA BİRİ VARDI"


Yıllar sonra itirafta bulunan Fabregas, "Ortalık karıştı. Elimdeki pizzayı fırlatmak istedim. Ancak Alex Ferguson'a atmak istemedim. Hedefimde başka biri vardı. Ferguson'dan çok özür dilerim" dedi.

Haberin Devamı