Spor Alex, Samet'in doğum gününü unutmadı

Alex, Samet'in doğum gününü unutmadı

Paylaş
Alex, Samet'in doğum gününü unutmadı

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex, Türkiye'de tercümanlığını yapan ve Fenerbahçe'den ayrılış sürecinde bir fenomen haline gelen Samet Güzel'in doğum gününü unutmadı

Futbol kariyerine Brezilya'da devam eden Alex de Souza, Instagrram'da Samet Güzel ile birlikte çektirdiği bir fotoğrafı paylaştı. Fotoğrafın yanına ise "Dogum günün kutlu olsun . Nice güzel seneler." diye yazdı.

Haberin Devamı

Tercümanlık hayatına Fenerbahçe'de oynadığı dönemde Alex De Souza'nın çevirmenliğini yaparak başlayan Samet Güzel, Roberto Carlos, Cristian Baroni, Bilica, Mateja Kezman, André Santos, Lugano, Anelka, Stoch, Joseph Yobo ve Zico gibi önemli isimler le de çalışmıştı.

Alex'in Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılmasının ardından Klüp Başkanı Aziz Yıldırım, konuya ilişkin düzenlediği basın toplantısında, birkaç kez "Doğru mu Samet?" diyerek Samet Güzel'i şahit göstermiş ve sözlerini onaylatmıştı. Bu olayın ardından Samet Güzel kamuoyunda daha fazla tanınır hale gelmişti. Bu toplantının ardından bir fenomen haline gelen Samet Güzel 8 Ekim 2012'de Fenerbahçe'deki görevinden istifa etmişti.