Spor Alex Song ayrılmak istiyor

Alex Song ayrılmak istiyor

Paylaş
Alex Song ayrılmak istiyor

Malaga forması giyen Carlos Kameni, vatandaşı Alex Song'un Barcelona'ya transfer olmak istediğini açıkladı

Barcelona, orta saha oyuncusu Seydou Keita'yı Çin Süper Ligi takımlarından Dalian Aerbi'ye göndermesinin ardından Kamerunlu oyuncuyla ciddi olarak ilgilenmeye başlamıştı.

"BARCELONA DÜNYANIN EN İYİSİ"

Song'un milli takımdan arkadaşı Kameni de, oyuncunun Tito Vilanova'nın kadrosuna katılmak niyetinde olduğunu açıkladı. Cope Catalunya'ya konuşan Kameni, "Birlikte tatildeydik. Song, diğer herhangi bir oyuncu gibi Barcelona'ya transfer olmak istiyor.

Barcelona dünyanın en iyi takımlarından biri değil, dünyanın en iyisi. Song, Barcelona için çok iyi bir transfer olacaktır. Orada oynamak için gereken her özelliğe sahip. Barcelona'nın ne tür oyuncuları istediğini biliyoruz ve Song da onlardan biri" ifadelerini kullandı.

Song'u Barcelona'nın eski oyuncularından Yaya Toure'ye benzeten Kameni, "Yaya Toure gibi fakat daha hareketli. Hareketli olmasına rağmen pasları da çok iyi. Kendisi pek çok iyi iyi şekilde yerine getirebilir" dedi.

Song'un son yıllardaki gelişiminin de altını çizen Kameni, "Alex, Arsenal'de forma giydiği dönemde ne kadar iyi olduğunu kanıtladı. O her zaman kendisini çok iyi geliştirdi fakat son iki sezonda harikaydı. Her zaman kendisini geliştirmek ister ve başka insanlardan oyununun zayıf olan noktalarını dinlemeye isteklidir" şeklinde konuştu.

Song da Barcelona'nın kendisiyle ilgilendiğini açıklamış, fakat İspanyol kulübüne transfer olmak için Arsenal'den ayrılmak istediğine yönelik iddiaları yalanlamıştı. Arsenal'e 2005 yılında Bastia'dan 1.3 milyon Euro bedelle transfer olan Song, takımda 200'den fazla maça çıktı.

Haberin Devamı