Spor Alex'in peşindeler

Alex'in peşindeler

Paylaş
Alex'in peşindeler

Brezilya liginden Sao Paolo, Cruzeiro, Corinthians ve Fluminense'den sonra Scolari'nin çalıştırdığı Palmeiras da Alex'in peşinde

Dünyaca ünlü Teknik Direktör Luis Felipe Scolari'nin çalıştırdığı Palmeiras'ın sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek Alex'i kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Haberin Devamı

Teknik direktör Luis Felipe Scolari, konuyla ilgili Radyo Bandeirantes'e yaptığı açıklamada, "Alex, Fenerbahçe'nin büyük idollerinden biri, Alex'i bırakmak isteyeceklerini düşünmüyorum. Ama biz de onu transfer etmek için girişimlerimizi sürdürüyoruz. Alex ile görüştük, kendisi de ilgilendiğimizi biliyor, burada büyük bir hayran kitlesi var. Alex'i şu anda Fenerbahçe'nin bir parçası olarak görüyoruz. Ama durumunu da yakından takip ediyoruz. Ocak veya Şubat ayında ne olacağını göreceğiz" diye konuştu.

Alex ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Ocak ayında kararını vereceğini söylemişti. Sarı-Lacivertli takımın starı futbol oynamaya devam etmek istediğini ancak bunun 31 Mayıs'tan sonra hangi takımda olacağına Ocak ayında karar vereceğini belirtmişti.

Haberin Devamı