Magazin Aleyna Kalaycıoğlu kimdir? Survivor Aleyna Kalaycıoğlu hayatı ve mesleği

Aleyna Kalaycıoğlu kimdir? Survivor Aleyna Kalaycıoğlu hayatı ve mesleği

Paylaş
Aleyna Kalaycıoğlu kimdir? Survivor Aleyna Kalaycıoğlu hayatı ve mesleği

Aleyna Kalaycıoğlu kimdir? Survivor Aleyna Kalaycıoğlu hayatı ve mesleği gibi sorular internette merak edilen konuların başında geliyor. Survivor'da finale günler kala son dörde kalacak yarışmacılar merak konusu oldu. İşte, Survivor yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu hakkında merak edilenler..

Survivor 2021'in başarılı kadın yarışmacılarından biri olan Aleyna Kalaycıoğlu'nın hayatı ve kariyeri gibi konular merak edilip araştırılıyor. İşte, Aleyna Kalaycıoğlu hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

ALEYNA KALAYCIOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Aleyna Kalaycıoğlu 1998 yılında Bursa'da doğdu. Yalova’da büyüyen Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi ve babası 10 yaşındayken ayrıldı. Annesi ve babasının boşanmasının ardından annesi ve kardeşleriyle İstanbul’a taşınan Aleyna Kalaycıoğlu, liseden sonra dil eğitimi alarak sınavlara hazırlandı.

Amerika’da uçak mühendisliği bölümünü kazanan Aleyna Kalaycıoğlu 10 senedir voleybol oynuyor. Üç senedir de okul takımında yer alan Aleyna Kalaycıoğlu Survivor’a ilk defa bu sene başvurdu.

ALEYNA KALAYCIOĞLU'NUN BOYU KAÇ?

Aleyna Kalaycıoğlu 1.67 boyunda ve 53 kilodur.

ALEYNA KALAYCIOĞLU SURVİVOR'DAN AYRILDI MI?

Aleyna Kalaycıoğlu ve annesi Zuhal Kalaycıoğlu, yarışmacılardan Ayşe Yüksel ile yaşadığı tartışmalarla bir hayli konuşuluyor. Annesiyle telefonda konuşma imkanı bulan Aleyna bir hayli duygusal anlar yaşadı. Annesinin, ısrarla yarışmayı bırak gel demesine karşın Aleyna, annesini zor da olsa ikna ederek yarışmaya devam etmek istediğini söyledi.

Haberin Devamı