Magazin Aleyna Tilki, Emrah Karaduman'dan ayrıldı mı?

Aleyna Tilki, Emrah Karaduman'dan ayrıldı mı?

Paylaş
Aleyna Tilki, Emrah Karaduman'dan ayrıldı mı?

Şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından çok konuşulacak paylaşımlara imza attı. Twitter'dan sevgilisi Emrah Karaduman'ı etiketleyen Aleyna Tilki, "Bir daha da can yakma. Bir teşekkürü de çok görme" mesajlarını yazarken, Instagram hesabından da ağladığı bir videosunu paylaştı. Bu paylaşımlarının ardından Twitter ve Instagram'da 'Aleyna ile Emrah Karaduman ayrıldı' yorumları yapıldı

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen genç şarkıcı Aleyna Tilki, yine çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı.

Haberin Devamı

Sevgilisi Emrah Karaduman'dan ayrıdığı iddia edilen Aleyna Tilki, ağlayarak sitem ettiği anları Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

AĞLAYARAK SİTEM ETTİ

Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşım yapan Aleyna Tilki "Bugüne kadar halk ne istediyse onu yaptım. Kalbim neye izin verdiyse onu yaptım. Ama bu günden sonra sadece kendim için bir şey yapmaya karar verdim." dedi.

Aleyna Tilki paylaşımının üstüne, "İlk defa bu kadar samimi davranıyorum." notunu yazdı.

'EMRAH KARADUMAN'DAN MI AYRILDIN?'

Aleyna Tilki'nin paylaşımına takipçileri de sessiz kalmadı. Tilki'nin bir takipçisi, "Aleyna ne oldu sana böyle yoksa sevgilinden mi ayrıldın?" yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Emrah Karaduman'dan mı ayrıldın?" yorumunu yaptı.

Aleyna Tilki'den çok konuşulacak paylaşımlar:

Haberin Devamı

BİRBİRLERİNİ TAKİPTEN ÇIKARDILAR

Öte yandan Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman Twitter'dan birbirlerini takipten çıkardıkları görüldü.