Magazin Aleyna Tilki vazgeçti! Demet Akalın'ın klibini çekmiyor

Aleyna Tilki vazgeçti! Demet Akalın'ın klibini çekmiyor

Paylaş
Aleyna Tilki vazgeçti! Demet Akalın'ın klibini çekmiyor

Aleyna Tilki, Demet Akalın'ın klibini çekmekten vazgeçince Akalın daha önce birçok klibini çeken yönetmen Nihat Odabaşı'na geri döndü.

Demet Akalın'ın Emrah Karaduman albümünde seslendirdiği 'Ses Kes' şarkısının yönetmen koltuğuna Aleyna Tilki'nin oturacağını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Haberin Devamı

TV8'deki 'Gel Konuşalım' programında Eylem İpek Şafak'ın iddiasına göre, anlaşma Aleyna Tilki tarafından feshedildi. Klibi Nihat Odabaşı'nın çekeceği söylendi.

Demet Akalın, daha önce de birçok klibinin yönetmenliğini yapan Nihat Odabaşı ile anlaştığını henüz resmi olarak açıklamadı.

Emrah Karaduman'ın 'Ses Kes' şarkısına çok yakın bir zamanda klip geleceğini sosyal medya hesabından yazım yanlışıyla Demet Akalın'a gönderme yaparak duyurmuştu. Demet Akalın ise bu olaya oldukça kızmış, hatta "Gülecek miyiz?!" diye bir tweet atmıştı.

Şarkıcı Demet Akalın'ın lüks villasına eşi Okan Kurt'un borçları yüzünden haciz geldi. Çocuğunun bilgisayarına kadar pek çok eşya kamyonlara yüklenip götürüldü. Bu olayı kaldıramayan Demet Akalın, tek celsede kocasından boşandı.

Haberin Devamı

Demet Akalın daha sonra hacze giden eşyalarını geri aldı. Bir açıklama yaparak "Artık Okan'ın iğnesi bile yok bu evde" dedi.