Magazin Aleyna Tilki ve Şahin Kendirci aşk mı yaşıyor?

Aleyna Tilki ve Şahin Kendirci aşk mı yaşıyor?

Paylaş
Aleyna Tilki ve Şahin Kendirci aşk mı yaşıyor?

Müslüm filminde Müslüm Gürses'i canlandıran Şahin Kendirci'nin adı ilk kez bir aşk dedikodusuna karıştı. Şahin Kendirci'nin kendisi gibi 18 yaşında olan şarkıcı Aleyna Tilki ile aşk yaşadığı iddia edildi

Şahin Kendirci, bu iddialara Kanal D'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa programına telefonla bağlanarak yanıt verdi. İşte Şahin Kendirci'nin açıklamalarından kesitler:

Haberin Devamı

"Bu haberlere sadece sustum çünkü ben annemin babamın yanında böyle şeyleri konuşmaktan utanırım. Bizim ailemizde böyle şeyler olmaz. Ben sizin elinizde büyüdüm zaten benim küçüklüğümü biliyorsunuz.

Kendisi meslektaşımdır, yaptığı işi de beğeniyorum, saygı duyuyorum ama tanışmıyoruz bile. Bu söylentiler nereden çıktı ben şaşırdım yani. Sosyal medyadan yazıyorlar 'Bu gerçek mi?' diye. En son size bağlanayım açıklama yapayım dedim.

'BU DURUMLAR AİLEM İÇİN YANLIŞ DURUMLAR'

Bu durumlar bizim aile için yanlış durumlar. Şimdi ben konuşuyorum böyle telefonda ama annem babam yanımda çok utanıyorum.

Şahin Kendirci'nin Müslüm filminden bir karesi

ŞAHİN KENDİRCİ KİMDİR?

Aslen Şanlıurfalı olan Şahin Kendirci, 19 Nisan 2001 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Küçük yaşlardan beri müziğe ilgisi olan Kendirci 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasına katılmasının ardından popülerlik kazandı. Bu yarışmanın ardından 2014'de 'O Ses Çocuklar' yarışmasına da katılmış ve yarışmayı kazanarak adından uzun süre söz ettirmişti.

Haberin Devamı

Yarışmanın ardından Burak Aksak'ın yazıp yönettiği 'Bana Masal Anlatma' filminde 'Tamirci Çırağı' rolü ile sinema dünyasına adım atan Kendirci filmde Hande Doğandemir, Fatih Artman, Cengiz Bozkurt ve Sadi Celil Cengiz ile birlikte rol aldı.

26 Ekim 2018 tarihinde vizyona giren ve başrollerinde Timuçin Esen ile Zerrin Tekindor'un olduğu 'Müslüm' filmide Müslüm Gürses'in küçüklüğünü canlandıran Şahin Kendirci, bu gelişmenin ardından basına konu olmaya devam etti.