Ekonomi Alfa Romeo, Şubat'ta Hem Avantajlı Kredi Hem de % 12'ye Varan Peşin İndirim Fırsatı Sunuyor!

Alfa Romeo, Şubat'ta Hem Avantajlı Kredi Hem de % 12'ye Varan Peşin İndirim Fırsatı Sunuyor!

Paylaş
Alfa Romeo, Şubat'ta Hem Avantajlı Kredi Hem de % 12'ye Varan Peşin İndirim Fırsatı Sunuyor!

Alfa Romeo, Şubat'ta Hem Avantajlı Kredi Hem de % 12'ye Varan Peşin İndirim Fırsatı Sunuyor!

Alfa Romeo Türkiye, lüks küçük sınıftaki temsilcisi MiTo’dan kompakt sınıfta kendini hızla kanıtlayan Giulietta modeline kadar tüm ürün yelpazesi için geçerli olan ve Koç Fiat Kredi desteğiyle hayata geçen Şubat ayı kampanyasıyla dikkat çekiyor. Tüm Alfa Romeo modelleri için 45 bin TL için 36 ay vade ve % 0.85 faiz oranının sunulduğu kampanya kapsamında Alfa Romeo Finans aracılığıyla uygun taksitlerle kredi kullanma imkânı sunuluyor. Bununla birlikte stoklarla sınırlı sayıda 170 HP’lik Alfa Romeo Mito QV ve 200 HP’lik Alfa Romeo 159 1.8 TB modellerinde ise % 12’lik peşin indirimi fırsatı sunan Alfa Romeo Türkiye, özellikle yüksek performanslı ve dinamik sürüş özelliklerine sahip model arayışı içindeki müşterilere benzersiz bir satın alma fırsatı sağlıyor.



Alfa Romeo Türkiye, Koç Fiat Kredi çatısı altındaki Alfa Romeo Finans kanalıyla start alan Şubat ayı kampanyası kapsamında hem mevcut modeller için çok uygun kredili alım imkanı sunarken hem de stoklarla sınırlı sayıda modeller için peşin alım indirimi sunuyor. Alfa Romeo Giulietta dâhil tüm Alfa Romeo modelleri için 45 bin TL için 36 ay vade ve % 0.85 faiz oranının sunulduğu kampanya ile aylık bin 500 TL’lik taksitlerle cazip satın alma kolaylıkları sağlanıyor.

Haberin Devamı

Bununla birlikte stoklarla sınırlı sayıda 170 HP’lik Multiair motorlu Alfa Romeo Mito QV ve 200 HP’lik Alfa Romeo 159 1.8 TB modellerinde ise % 12’lik peşin indirimi fırsatı sunan Alfa Romeo Türkiye, özellikle yüksek performanslı ve dinamik sürüş özelliklerine sahip model arayışı içindeki müşterilere benzersiz bir satın alma fırsatı sağlıyor. Tüm Alfa Romeo modelleri için ayrıca 3-48 ay vade aralığında özel kredi fırsatları sunan kampanya kapsamında Alfa Romeo MiTo modeli 22 bin 500 Euro; Alfa Romeo Giulietta 23 bin Euro’dan başlayan rekabetçi anahtar teslim satış fiyatlarıyla dikkat çekiyor.