Ekonomi Ali Koç başken seçildi, Fenerbahçe hisseleri uçtu

Ali Koç başken seçildi, Fenerbahçe hisseleri uçtu

Paylaş
Ali Koç başken seçildi, Fenerbahçe hisseleri uçtu

Fenerbahçe'de Ali Koç'un açık ara farkla başkan seçilmesinin ardından hisseler de güne hızlı başladı. Borsa İstanbul'da işlem gören Fenerbahçe Futbol AŞ hisseleri haftaya yüzde 7,59 artışla başladı

Fenerbahçe hisseleri açılışın hemen ardından gelen alımlarla 44.36 liraya kadar yükseldi. Daha sonra gelen satışlarla ise 42 lira seviyesinde dengelendi. Fenerbahçe hisseleri saat 10.10 itibariyle yüzde 7.3 artışla 42.30 TL seviyesinde bulunuyor.

Haberin Devamı

DİĞER KULÜPLERİN DE HİSSE DEĞERLERİ ARTTI

Aynı dakika itibariyle BIST 100 yüzde 0.81 artışla 99 bin 986 puan seviyesinde.Borsa İstanbul'da işlem gören diğer spor şirketlerinden, Beşiktaş hisseleri yüzde 2,2 artışla 2,29 TL'den, Trabzonspor hisselerinin fiyatı yüzde 0,7 yükselişle 1,38 TL'den ve Galatasaray hisselerinin fiyatı ise yüzde 0,5 primle 1,88 TL'den işlem görüyor.

ALİ KOÇ'UN VAATLERİ HAREKET GETİRMİŞTİ

Analistler, Ali Koç'un başkanlık vaatlerinin piyasalar tarafından geçen haftalarda fiyatlanmaya başlandığını belirterek, geçen hafta Fenerbahçe hisselerinin 48,12 TL'ye kadar yükseldiğini ve haftayı bir önceki hafta kapanışına göre yüzde 3,51 değer kazancıyla 39,50 liradan tamamladığını söyledi. Özellikle şirketin borçlarına ve sponsorluk gelirlerine ilişkin açıklamalarının piyasalar tarafından olumlu fiyatlandığını bildiren analistler, Ali Koç'un gelecekteki açıklamalarının da yakından takip edileceğini kaydetti.

Haberin Devamı

SEÇİM DÜN YAPILMIŞTI

Dün gerçekleştirilen Fenerbahçe Kulübü Olağan Genel Kurulu'nda geçerli 20 bin 736 oyun 16 bin 92'sini alarak başkanlığa seçilen Koç, 111 yıllık kulüp tarihine 37. başkan olarak adını yazdırdı.