Spor Ali Koç ile Aziz Yıldırım tartışma videosu izle

Ali Koç ile Aziz Yıldırım tartışma videosu izle

Paylaş
Ali Koç ile Aziz Yıldırım tartışma videosu izle

Fenerbahçe'de başkanlık seçimi yarın yapılacak. Bugün Ali Koç ile Aziz Yıldırım konuşma yapıyorlar. Fakat Ali Koç konuşmasını yaparken Aziz Yıldırım ile tartışma yaşadı. Bu olay sonrası üyeler arasında gerilim yaşandı.

Fenerbaçe Kulübü yarın tarihi bir seçime gidiyor. Bugün Fenerbahçe başkan adayı konuşma yaparken Aziz Yıldırım ile ufak çaplı bir tartışma çıktı. Aziz Yıldırım'ın bir şeyler söylemesi üzerine Ali Koç, kürsüyü terk ederek Aziz Yıldırım'ın yanına gitti. Burada ikili arasında tartışma yaşandı. Üyeler arasında büyük bir gerilim yaşandı.

Haberin Devamı

LİSTELER BELLİ OLDU

Fenerbahçe Kulübü'nün Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda başkan adayları yönetim listelerini seçim divan başkanlığı'na iletti.

Aziz Yıldırım'ın listesi şöyle: Mithat Yenigün, Mehmet Kocadon, Nihat Özbağı, Mahmut Uslu, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Mehmet Şekip Mosturoğlu, Ömer Temelli, Önder Fırat, Ozan Balaban, Ahmet Özokur, Fatih Öztürk, Selim Kosif, Ahmet Ketenci, Metin Doğan.

Ali Koç'un yönetim listesi ise şöyle: Semih Özsoy, Nevres Erol Bilecik, Mehmet Burhan Karaçam, Sevil Zeynep Becan, Şaban Erdikler, Mustafa Tankut Turnaoğlu, Fethi Pekin, Metin Şen, Turhan Şahin, Mustafa Kemal Danabaş, Acar Sertaç Komşuoğlu, Simla Türker Bayazıt, Ömer Okan, Burak Çağlan Kızılhan.