Spor Ali Koç'tan barıştıran telefon

Ali Koç'tan barıştıran telefon

Paylaş
Ali Koç'tan barıştıran telefon

Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç, Trabzon'un İnter maçı öncesi soğuk savaşa son verdi ve beklenen 'dostluk eli'ni uzattı

Trabzonspor, İtalyan devi İnter’i deplasmanda 1-0 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi’ne müthiş bir başlangıç yaparken, tarihi zafer öncesi ve sonrasında yaşananlar da örnek oldu.

Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç ile Trabzonspor yöneticisi Recep Denizeri arasında geçen sıcak diyaloglar “işte budur” dedirtti... Yakın dost olan iki yönetici,maçtan önce telefonlaştılar.

Yoğun işleri nedeniyle Milano’ya gidemeyen ve kafileyi İtalya dönüşü Trabzon’da karşılayan yönetici Recep Denizeri, Ali Koç’la aralarında geçen ilginç diyaloğu Habertürk’e şöyle açıkladı:

Ali Koç benim yakın dostumdur. Sürekli olarak görüşürüz. İnter maçı öncesi Ali Koç beni aradı, sohbetimiz sonunda başarılar diledi ve galibiyet istedi. Ben de kendisine ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğimizi ve galip geleceğimizi söyledim.Maçtan sonra tekrar görüşmek üzere telefonlarımızı kapadık.

KOÇ: ARAMAYA DEVAM EDERİM

Maçtan sonra bu kez ben kendisini aradım. ‘Galibiyet dileğiniz tuttu. Bize uğurlu geldiniz. Bundan sonraki tüm Şampiyonlar Ligi maçlarımızda da sizden telefon bekliyoruz.

Lütfen yine arayın çünkü uğurlu geliyorsunuz’ dedim. Ali Koç da, ‘Evet, doğru söylüyorsun, uğurlu geldim. Bundan sonra da aramaya devam ederim. Ayrıca İnter galibiyetinden ötürü sizi kutlarım’ dedi. Gösterdiği nezaketten dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Haberin Devamı